Iran pakt kerkleiders harder aan

Religieuze en politieke leiders in de Islamitische Republiek Iran ageren steeds feller tegen christelijke huisgemeenten. Meer dan honderd christenen werden eind vorig jaar opgepakt. Ook een huiskerkleider die in oktober de Lausanneconferentie in Kaapstad bijwoonde, zit nog steeds vast. Dat meld de Amerikaanse organisatie Elam Ministires volgens het Reformatorisch Dagblad.
Individuele christenen komen meestal na enkele weken van gevangenschap weer vrij. Vaak worden ze gedwongen een verklaring te tekenen dat ze nooit meer een voet binnen een kerk zetten. Leiders van huisgemeenten kunnen echter rekenen op langdurige gevangenschap.
Lees meer in het Reformatorisch Dagblad

BRON: 3-2-2011 | auteur: Patrick Simons | copyright: www.cip.nl

 

Bijbeltekst:
“Want… er zullen hongersnoden zijn en besmettelijke ziekten en aardbevingen in verscheidene plaatsen. Maar al die dingen zijn nog maar een begin van de weeën (daar ze eerst – in hevigheid en frequentie – zullen toenemen). Dan zullen zij u overleveren aan verdrukking en u doden , en u zult door alle volken gehaat worden omwille van Mijn Naam … en dan zal HET EINDE komen.” (Matth. 24:7-9 14b)

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Christenvervolging, Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen. Bookmark de permalink .

Plaats een reactie