Na aardbeving Nepal komen veel mensen tot geloof

Het is bijzonder dat je na een natuurramp nogal eens ziet dat er aanzienlijke aantallen overlevenden tot geloof komen. Zo ook in Nepal, na de recente aardbeving.
‘Veel Nepalezen zijn zo geraakt door de hulpverlening van christenen dat ze meer willen weten over het christelijke geloof en tot geloof in de Heere Jezus komen,’ aldus Beni Karki van ‘Compassionate Hands for Nepal’.
‘Jullie religie is voor ons het beste, omdat jullie ons liefhebben en voor ons zorgen in onze nood. Jullie komen van ver naar Nepal om ons te helpen,’ aldus Krishna Man Tamang.
Hij woont in een tijdelijk onderkomen.
‘Mijn appartement was verwoest door de aardbeving. Ik was alles kwijt. Het is dankzij hulp van christenen dat ik nu een onderkomen heb voor mijn familie.’
Krishna Man Tamang begon zeer nieuwsgierig te worden naar het christelijke geloof. ‘Voor de aardbeving had ik geen idee wie Jezus was. Ik kende ook geen christenen. Ik weet nu dat ik de God van de christenen wil volgen. Ik wil Jezus leren kennen.’
(Bron: Breaking Christian News)

Bron: Dirk van Genderen, NIEUWSBRIEF 7 mei 2016

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Bekering, Voor u gelezen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s