Joods meisje zag een vis in haar droom

Het Joodse meisje Daniëlle had een bijzondere droom waardoor haar leven voorgoed veranderde. Op school werd ze ernstig gepest vanwege haar overgewicht. Ze werd altijd uitgelachen, en voelde zich heel alleen, waardeloos. Het deed zoveel pijn dat ze het leven niet meer zag zitten. Haar ouders wisten het, haar leraars, maar niemand deed iets.
Toen ze in de zevende groep zat, had ze een droom. En die droom kwam telkens terug. In haar droom zag ze een vis en achter die vis een figuur, vol van licht.
Toen haar ouders scheidden, ging ze met haar moeder mee, naar een ander huis en een andere school. Daar werd ze gelukkig niet meer gepest en kreeg ze ook vrienden, onder wie Natanaël.
In de achtste groep was er een schoolkamp. Toen ze op een dag even bij hem in de kamer was, ontdekte ze onder het kussen van zijn bed een boek. Het bleek een Bijbel te zijn. Ze sloeg die Bijbel open en zag opeens de vis die ze al zoveel keer in haar dromen had gezien. Ze wist niet wat ze zag. Wat was dit? En waarom had Nathanaël een Bijbel?
Hij vertelde dat hij een Messiasbelijdende Jood was en dat Jezus ook voor zijn zonde aan het kruis was gestorven.
Daniëlle was zeer geïnteresseerd en begon direct in het Nieuwe Testament te lezen, de verhalen over Jezus Christus. Korte tijd later kwam ook zij tot geloof in Hem. Ze vertelt: ‘Als in een flits werden mijn ogen geopend en zag ik dat God mij liefhad en dat Hij Zijn Zoon ook voor mij had gegeven, tot vergeving van mijn zonden.
(Bron: Naija Gospelradio)

Bron: Dirk van Genderen, NIEUWSBRIEF, 20 mei 2017

 

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Bekering, Getuigenis, Goed Nieuws-berichten, Visioenen of Openbaringen van God (?), Voor u gelezen, Werkingen van Gods Geest en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s