‘Resolutie over Tempelberg bedreigt Joden en christenen’

Laurie Cardoza-Moore, een christelijke vertegenwoordiger bij de VN, roept christenen op de Unesco-resolutie (van de VN), die de Tempelberg bestempelt als een heilige plaats van de moslims, te veroordelen. Deze resolutie bedreigt volgens haar zowel christenen als Joden.
Cardoza-Moore is een speciaal afgezant namens onafhankelijke christelijke kerken en voorzitter van ‘Proclaiming Justice to the Nations (PJTN). In deze laatste functie vertegenwoordigt ze meer dan 40 miljoen pro-Israel christenen wereldwijd.
‘Joodse historie wordt publiekelijk genegeerd door een organisatie van de VN,’ merkt ze op. ‘Het ontkennen van de band tussen het Joodse volk en de Tempelberg is een ontkenning van het bestaan van het Joodse volk en is daarom nog ernstiger dan het ontkennen van de Holocaust.’
Ze waarschuwt ervoor dat door het ontkennen van het historische recht van Israel op haar heilige plaatsen het geweld rond de Tempelberg zal voortduren.
‘Door het bewust negeren van de Joodse band met de Tempelberg, doet de Unesco de mensenrechten van alle Joden, waar dan ook ter wereld, geweld aan, evenals die van de christenen, voor wie in hun geloof de geestelijke en historische band van het Joodse volk met Jeruzalem en heel Israel een belangrijk deel is. Als we de Bijbelse en historische band tussen het Joodse volk en het land Israel niet verdedigen, zullen ook de christenen uiteindelijk hun historische band met Israel verliezen.’
(Bron: Breaking Israel News)

Bron: Dirk van Genderen, NIEUWSBRIEF 7 mei 2016

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Israël, Voor u gelezen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s