Taharrush (een soort ‘aanrandingsspel’) nu ook in Europa

Wat in Keulen en in veel meer Westerse steden gebeurde, de massale aanranding van vrouwen en meisjes door – voornamelijk – Arabische immigranten uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika, is al langer bekend in een land als Egypte. Daar gebeurde het ook tijdens de Egyptische revolutie in 2011. Ze noemen het Taharrush, een soort ‘aanrandingsspel’. Afschuwelijk!

Taharrush gaat als volgt: Een grote groep Arabische mannen sluit één of meer slachtoffers – over het algemeen Westerse vrouwen – in, waarna de vrouwen seksueel misbruikt worden, van betasting tot verkrachting aan toe soms.
In verschillende cirkels sluiten ze de vrouwen op. De mannen in de binnenste cirkel gaan de vrouwen misbruiken, de mannen in de volgende cirkel kijken wat er gebeurt en de mannen in de buitenste cirkel moeten de aandacht afleiden van wat er gebeurt.

Het is schokkend dat de media, de politie en de politiek de afgelopen weken/maanden dergelijke georganiseerde vormen van misdaad uit het nieuws hebben gehouden. Voor de slachtoffers is dat een extra misdaad. Laat dat nooit meer gebeuren. Ik bid de overheden moed en wijsheid toe om maatregelen te nemen die voorkomen dat vrouwen en meisjes opnieuw het slachtoffer worden van nieuwe taharrush. Daders zouden direct moeten worden teruggestuurd naar hun land van herkomst.

Bron: Dirk van Genderen, NIEUWSBRIEF, 16 januari 2016

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Demonische invloed/bezetenheid etc., Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s