Twintig anti-Israël resoluties op één dag

Afgelopen maandag nam de VN twintig anti-Israel resoluties aan. Heel de wereld zal zich tegen Israël keren, lezen we in de eerste verzen van Zacharia 12. Dat werd op deze dag weer heel goed zichtbaar.
De Israëlische ambassadeur Danny Danon deed nog zijn uiterste best om Israëls inspanningen tegen de opmars van het extremistische moslimterrorisme in Israël en in Europa te benadrukken, maar het mocht niet baten. Hij liet een compositiefoto zien van de Israëlische slachtoffers van de huidige Palestijnse terreurgolf en merkte op: ‘Dit is een schaamtevolle dag voor de VN. In plaats van een duidelijke verklaring tegen elke vorm van terreur, geeft dit instituut bestaansrecht voor Palestijnse terreur.’
Hij maakte een parallel met de aanslagen in Parijs: ‘De gruwelijke moorden op 20 onschuldige Israëliërs, uitsluitend omdat ze Israëli zijn, is toch niet anders dan de gruwelijke massamoord op onschuldige mensen in Parijs… Terreur kent geen grenzen en we moeten het bevechten, waar dan ook, of het nu Hamas in Gaza is, de Palestijnse terreur in de straten van Israël, of de IS-aanvallen in de straten van Europa.’

Bron: Dirk van Genderen, NIEUWSBRIEF 28 november 2015

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Israël, Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s