Dapper Australië (vanwege steun voor Israël)

De afgelopen week sprak Australië krachtige steun uit voor Israël. De Australische minister van Buitenlandse Zaken, Julie Bishop, sprak op de Hebreeuwse Universiteit in Jeruzalem:
‘Australië staat volledig achter het recht van het volk van Israël op veilige grenzen, om in vrede te kunnen leven. Ik heb al vele malen onze steun aan Israël uitgesproken, ook in de VN, waar we met een klein groepje landen ons inzetten voor Israël en ons met kracht verzetten tegen het eenzijdige, niet eerlijke en discriminerende verzet tegen Israël, met tal van resoluties. En wat is de reden? Alleen omdat het om Israël gaat. We aarzelen niet om antisemitisme aan de kaak te stellen, waar dan ook, en zeker nu met alle pogingen die worden gedaan om Israël te boycotten en te discrimineren. Israëls strijd is onze strijd. Jullie gevecht is ons gevecht. Jullie uitdagingen zijn onze uitdagingen. Israëls waarden zijn onze waarden. We staan voortdurend klaar om jullie te verdedigen.’

Bron: Dirk van Genderen, NIEUWSBRIEF 28 november 2015

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Goed Nieuws-berichten, Israël, Voor u gelezen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Dapper Australië (vanwege steun voor Israël)

  1. Gert Snel zegt:

    Vind het ook dapper van Israël, maar zou het fijn vinden als ze ook Gods Zoon erkennen zouden. Ook de moslims, dan komt er meer vrede, want “alzo lief heeft God de wereld gehad dat Hij Zijn enig geboren Zoon gaf om ons te redden”. Velen moeten nog tot geloof komen. God werkt Zelf door ons, maar af en toe hebben we een zetje nodig. Hij is gestorven voor iedereen, over de hele wereld. Amen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s