Wat een verschil !

Nu Egypte zeer ingrijpende veiligheidsmaatregelen neemt langs de grens met Gaza, hoor je er niemand over. Als Israël ditzelfde had gedaan, had de wereld op z’n kop gestaan.
Egypte maakt bij de grensplaats Rafah een gebied tot 500 meter breed vrij van elke bebouwing. Palestijnse bewoners kregen 48 uur de tijd om te vertrekken, waarna het Egyptische leger hun huizen met de grond gelijk maakte. Deze bufferzone heeft direct effect op zo’n 10.000 mensen. In het gebied zal onder meer een met water gevuld kanaal worden aangelegd, om te voorkomen dat de Palestijnen nieuwe smokkeltunnels maken, die uitkomen op Egyptisch grondgebied.
Bron: Dirk van Genderen, Nieuwsbrief 8-11-2014

En… ondertussen is Egypte nog steeds bezig met vernietigen van huizen aan grens Gaza. Zie foto: pic.twitter.com/5qM13eKyZg
Bron: https://twitter.com/ILNewsAlerts (Israeli News Alerts) – 12-11-2014

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Israël en/of het Midden Oosten, Voor u gelezen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s