Palestijnse leider Abbas prijst gedode terrorist

De Palestijnse leider Abbas blijft oproepen tot terreur in Jeruzalem. Ook spreekt hij lovend over de Palestijnse aanslagen in Oost-Jeruzalem.
In zijn condoleancebrief aan de familie van de terrorist die rabbi Yehudah Glick probeerde te vermoorden, prijst hij de actie van de doodgeschoten terrorist Muatez Hijazi, die hij een ‘martelaar’ en ‘held’ noemt. Abbas noemt Hijazi een verdediger van de Palestijnse rechten en uit zijn woede over de Israëlische veiligheidsdienst die hem doodschoot. ‘Hijazi is nu in de hemel als martelaar voor de verdediging van de rechten van het Palestijnse volk en de heilige plaatsen,’ aldus Abbas.
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu stelt terecht dat de Palestijnse leider door het schrijven van zo’n brief verantwoordelijk is voor een verdere escalatie van geweld in Jeruzalem en in de Palestijnse gebieden.

Bron: Dirk van Genderen, Nieuwsbrief 8-11-2014

.

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Israël en/of het Midden Oosten, Voor u gelezen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s