Arabist prof. Hans Jansen: Na Joden zijn christenen aan de beurt

Het gedogen van wetsoverschrijdingen in naam van de islam, zoals het roepen van antisemitische leuzen, leidt slechts tot nog grotere minachting voor die wet en de handhavers ervan.
Dat stelt arabist prof. Hans Jansen vandaag in zijn zaterdagcolumn op GeenStijl. Inschikkelijkheid wordt door Noord-Afrikanen als zwakte uitgelegd en als aanmoediging om nog fanatieker hun eisen te stellen.
De islam valt daarom niet in te passen in een cultuur met judeo-christelijke wortels. De toonaangevende kringen in Europa willen dit echter niet onder ogen zien. Zij vinden dergelijke opvattingen getuigen van “ziekelijke islamofobie of rassisme”, aldus Jansen. Maar hoe verdraagzaam en altruïstisch deze mensen ook denken te zijn, “al diegenen die zij als rassist of islamofoob hebben geïdentificeerd, willen ze stevig laten aanpakken.”
Kennis van zaken en realisme over de islam worden door hen in kwade reuk gebracht en zelfs gebrandmerkt als “rechts-extremistisch”. Van de politiek valt geen soelaas te verwachten. Politici hebben geen oog meer voor het belang van hun land en volk, omdat ze alleen nog geïnteresseerd zijn in “een overbetaalde baan bij de Europese Unie”. Dat corrumpeert hen volledig.
“Bestaat er iets als een kosmisch evenwicht?”, vraagt Jansen zich af. “Het moet haast wel, want de politici die nu wegkijken van wat de Joden wordt aangezegd, zullen gaan ondervinden wat het Arabische spreekwoord ‘Na de zaterdag komt de zondag’ betekent. Dat spreekwoord betekent dat na de Joden de christenen er aan gaan.”
Seculiere politici die denken daarbij vrijuit te gaan, zouden wel eens van een koude kermis kunnen thuiskomen, waarschuwt Jansen. Ook hun kan de rekening gepresenteerd worden, want “de islamitische definitie van ‘Christen’ is nogal ruim”.
Lees hier de volledige column van Hans Jansen

Bron: Katholiek Nieuwsblad, 2-8-2014

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in antichristelijke machten, Christenvervolging, Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s