SGP wil blokkade van jihadwebsites

De SGP wil dat websites die oproepen tot de jihad (islamitische strijd) worden geblokkeerd omdat ze volgens de partij mede een voedingsbodem vormen voor terrorisme en antisemitisme. De partij doet het voorstel donderdag tijdens een debat met minister Ivo Opstelten (Veiligheid en Justitie), meldt De Telegraaf.
Kees van der Staaij: “Ook de sociaal-psychologische veiligheid is van belang. We horen uit de joodse gemeenschap dat er als gevolg van de continue dreiging psychische en sociaal-emotionele problemen ontstaan. Wij zijn benieuwd welke maatregelen de minister van VWS wil nemen om deze integrale veiligheid te waarborgen.”
Verder betrekt de partij ook de jihadistische websites en oproepen in het debat. Deze vormen mede de basis en voedingsbodem voor terrorisme en antisemitisme. Uit een uitzending van Nieuwsuur deze week bleek dat er meer moet gebeuren tegen oproepen om mee te doen aan ISIS en andere terroristische groepen.
Lees hier meer op de website van de SGP.
Bron: De Telegraaf | SGP , 19-6-2014

.

NOOT A. Klein
Lees eventueel ook nog:
CDA: voornemen jihadreis moet strafbaar zijn (CIP, 20-6-2014)

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in antichristelijke machten, Christenvervolging, Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s