Heidense geesten op Pinkpop

Terwijl in Biddinghuizen de Pinksterconferentie Opwekking plaatsvond, werd in het Limburgse Landgraaf het popfestijn Pinkpop gehouden. Daar was zeker niet de Heilige Geest aanwezig, zoals bij Opwekking, maar op Pinkpop waren de heidense geesten actief. Op tweede pinksterdag trad daar de Zweedse band Ghost op, door de VPRO betiteld als satansvrienden en heidense geest. In de act van de band treedt ‘Papa Emeritus II’ op als priester van de dood. De bandleden verschijnen op het toneel in zwarte gewaden en maskers. De tekst van een lied is ronduit satanisch: ‘Kom samen, kom samen als één, voor Lucifers kind’. En voor wie het niet weet: Lucifer is een andere naam voor de duivel.
Dan, aan het begin van de avond, wordt de lucht angstaanjagend donker. Een extreem zwaar onweerscomplex barst los. Iemand schreef mij: ‘Het is niet zo vreemd dat het noodweer werd…’

Bron: Dirk van Genderen, Nieuwsbrief 14-6-2014

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in antichristelijke machten, Demonische invloed/bezetenheid etc., Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s