Afschuwelijke aanslagen op christenen in Noord-Nigeria

Opnieuw vonden er afgelopen dagen in het noorden van Nigeria bloedige aanslagen plaats op christenen. Zondag werden tenminste 27 christenen vermoord. Bij een aanval afgelopen dinsdag werden nog eens tientallen christenen gedood onder wie veel kinderen.
Net toen de christenen in het dorp Attagara afgelopen zondag hun morgendienst wilden beginnen, kwam een groep van meer dan honderd gewapende militanten het dorp binnen. Negen christenen werden direct vermoord en meer dan vijftig christenen raakten ernstig gewond. In de uren die volgden maakten de extremisten jacht op weggevluchte christenen en staken hun huizen in brand. In totaal lieten tenminste 27 christenen het leven. Militaire eenheden in de buurt van het dorp weigerden om in te grijpen. Jongeren uit het dorp voerden daarop zelf een tegenaanval uit en doodden zeven Boko Haram strijders.
Op dinsdag 3 juni verscheen in het dorp Attagara een groep zwaar bewapende mannen in militair uniform die zich voordeden als beveiligingsbeambten. De mannen riepen alle christenen in het dorp op om zich te verzamelen op het terrein van de kerk omdat ze hen wilden informeren over veiligheidsmaatregelen. Een groep van ongeveer 45 christenen verzamelde zich en zij werden vervolgens stuk voor stuk afgeslacht door naar wat bleek een groep Boko Haram strijders te zijn. In de uren daarna kwamen nog meer extremisten naar het dorp en ze schoten op iedere christen die ze zagen. Een ooggetuige meldt dat ze zag hoe voor haar ogen en de ogen van hun moeders zeventien jongetjes werden afgeslacht. Alleen enkele vrouwen met kleine meisjes mochten vertrekken en overleefden het drama.

 • De feiten van deze aanslag zijn te gruwelijk om te bevatten. Wij roepen u indringend op om te bidden voor degenen die de aanslagen overleefd hebben. Bid om bescherming voor hen en andere christenen in het noorden van Nigeria. Bid daarnaast ook voor de leden van de Boko Haram die verblind zijn door duistere machten en deze gruweldaden uitvoeren. Bid om hun bekering.

Bron: SDOK, 5-6-2014 

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in test en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Afschuwelijke aanslagen op christenen in Noord-Nigeria

 1. De EU commissie is een dictatoriale organisatie die het volk manipuleert en bedriegt!
  Turkije is helemaal niet rijp geworden voor de visumvrijheid… Met dit bedrog en deze manipulatie wordt bendeleider Erdogan geholpen!
  EU is een ongekozen regime, een boevenbende die namens 400 miljoen mensen dicteert!!
  Turkije ging laatste tijd nog harder achteruit… In Turkije gelden mensenrechten alleen voor de moslims en de persvrijheid bestaat niet meer!
  Er worden nu nog meer journalisten gearresteerd, nog meer Koerden afgeslacht!
  Turkije is de oorzaak van het vluchtelingenprobleem en is momenteel nog erger geworden, want hebben ze ook miljoenen Koerden migrant gemaakt!!

  Een schandelijke EU propaganda, hersenspoeling! Corrupte commissieleden van de EU blijven de feiten te verdoezelen! Turkije is het grootste gevaar voor de Europeanen, het kan zich niet ontdoen van het regime dat het zelf gekozen heeft.
  Turkije was al vanaf het begin betrokken geweest bij de Syrische burgeroorlog! Turkse militaire eenheden vechten aan de kant van Jihadisten van Al Nusra en andere terroristische organisaties!
  Bijna alle jihadisten gaan en komen via Turkije. Alle Jihadistische organisaties krijgen hulp van Turkije!!
  Terwijl het huidige Turkije de echte oorzaak van het vluchtelingenprobleem is, blijft de EU ons verraden door de macht van het regime te steunen!
  Hierbij maakt de EU commissie de weg vrij voor 2.5 miljoen Syrische + 80 miljoen Turken en 500 miljoen afwachtende moslims van hele regio… moslims komen met honderdduizenden; ze gaan met tientallen terug, dit is een bedrog van de EU. Stop onmiddellijk met die deal.

  Terwijl Turkije bezig is een nieuw soort Ottomaans Rijk op te zetten, met Islamisering in Europa, gaan EU leiders op 4 mei de eigen bevolking opnieuw manipuleren dat Turkije goed doet en willen de handhaving van de visum voorwaarden aan Turkije forceren!
  Top-bestuurders, zakkenvullers, noemen ze zich zelf!
  Door dit dictatoriale bewind en het ondemocratisch leiderschap in de EU, kan Turkije nu nog sneller Islamiseren…
  Terwijl de Turken en Marokkanen van de 3e en 4e generatie nog extremer aan het worden zijn, lokt de EU kliek nog meer Turken uit!
  Nu al dreigementen dat er massaal Turkse asielaanvragen deze kant op komen als het visumvrij reizen er niet komt. Beseffen deze mensen wel dat, na het verlopen van het visum, je hier illegaal bent? Het aantal illegale Turken zal dus drastisch stijgen.
  Geen nood, van uitzetten komt onder het huidige politieke klimaat niets terecht. Per saldo zal het aantal Turken dat de Turkse heilstaat ontvlucht dus toenemen.

  UITLOKKING VAN HONDERDEN MILJOENEN MOSLIMS NAAR EUROPA!
  Terwijl de grote meerderheid van de moslimjeugd zich verbonden voelt met IS, Al Qaeda, Marokkaanse en Turkse anti- democratische machthebbers, gaan EU leiders Europa aantrekkelijker maken voor 80 miljoen Turken en circa 500 honderd miljoen Pakistaanse en Arabische moslims die ook via Turkije willen reizen…
  Moslimjongeren in Europa worden steeds militanter en voelen zich als nieuwe bezetters! Ze bedreigen alles en iedereen die tegen de islamitische invasie is!

  De EU commissie wil graag de visumplicht naar de Turken afschaffen. Iedereen weet wat voor puinhoop dat gaat geven. Meer dan 500 miljoen moslims uit de regio krijgen ook een kans voor de jihad!
  Helaas zitten we met een rare kliek opgescheept die alleen opkomt voor de moslims, waardoor de gewone burger zichzelf maar moet redden. En in Europa zitten er nog veel meer die zichzelf maar moeten zien te redden.

  TURKIJE WIL ISLAMITISCHE MEERDERHEID IN EU LANDEN.
  Turkije heeft een gevaarlijke infrastructuur en een contra Europese maatschappij gecreëerd binnen Europa.
  Turken streven naar de parallelle enclaves in EU landen en nu willen ze graag dat hun enclaves uitgebreid worden via nieuwe instroom. Daarom vragen ze eerst een visum vrijheid, terwijl meer geld vragen meest logische stap was!!!
  De lange arm van Turkije is een gevaarlijk fenomeen geworden.
  Erdogan wil dubbel paspoort, de EU maakt meteen een wet voor hem. Erdogan wil visumvrijheid, de EU gaat – ten koste van alles – dit regelen voor hem!
  Zodra het visumvrij reizen voor Turkije ingaat, krijgt het westen een tsunami van moslims. Salafistendictator Erdogan en zijn drugs-mensensmokkelmaffia stuurt alle jihadisten naar EU landen.
  De absurditeit is, dat als de vrijstelling van visumplicht er komt, er juist miljoenen moslims vanuit Turkije zelf bij zullen komen. Een inhouding is slechts een onderwerping aan het dictatoriale bewind in Turkije. Deze echter kan niet ongestraft blijven in Brussel.

  De EU commissie is een grote ramp voor Europa!
  De grootste corruptie ter wereld, een ongekozen dictatuur, het administratiekantoor voor de olie-salafisten zit in Brussel!
  Tientallen miljoenen pompt de EU in allerlei propagandamachines. Ze willen ons EU + Turkijedeal laten slikken. Het is werkelijk waar ongelooflijk schandalig. Europese volkeren moeten eerst het grootste bedrog ter wereld ontmaskeren…

  DE EU FINANCIERT RADICALE ISLAM IN EUROPA. ONDER DE NAAM VAN GEMATIGDE ISLAM, BEVORDERT MEN IN FEITE SALAFISME EN JIHADISME!
  Salafisten worden op alle terreinen gesteund in Europa! Zelfs na de aanslagen van Parijs en Brussel, worden er eerst de moskeeen en islamscholen in bescherming genomen, terwijl overal op de straten de jihadisten nog aan het schieten waren!!

  Zoals het lijkt hebben de leiders van de EU zich al voor de volle 100% overgeleverd aan de bevordering en verbreiding van het salafisme binnen EU grenzen…
  Sunnitisce radicale islam, salafism en jihadism, die vorm van de islamitische heilige oorlog die de andersdenkenden op heel Europa wil vernietigen, wordt gefinancierd door de EU leiders!
  Het is dus geen wonder dat deze commissie Turken helpt voor hun massale uittocht naar Europa!!

  De Europese volkeren hebben nu feitelijk nep- en marionettenregeringen, omdat 90% van wat in het parlement behandeld wordt uit Brussel komt. Wat wij gedaan hebben is onze algemene macht overdragen aan een niet-gekozen groep in Brussel, wat een zichzelf in stand houdende situatie is. Het grote probleem met deze vijand is dat hij op de automatische piloot staat.
  Een systeem van afhankelijkheid, collaboratie en corruptie. Allemaal omdat de droom van de kaste der politici over een islamitische Europa om moet worden gezet in werkelijkheid.
  Maar het gewone volk valt, door de ingewikkelde materie en angsthazerij, makkelijker voor de laaghartige en zwaar gesubsidieerde pro-islam propaganda, Brussel wordt daardoor gesteund door de moslimlanden.
  Een schandelijke EU propaganda, hersenspoeling!

  TURKIJE GAAT NOG MEER ACHTERUIT!
  Turkije bestrijd nu alle westerse normen en waarden en zakt steeds verder naar de middeleeuwse barbarij!
  Turkije heeft zich in de laatste dagen nog sterker gemaakt voor de islamitische barbarij! Islamitische Turken hebben juist nu nog meer journalisten gearresteerd, pers en de oppositie wordt nog meer onderdrukt!
  Massale knokpartij in Turkse parlement, Koerdische HDP-leden worden bijna gelyncht door de salafisten van Erdogans partij!!
  Koerden worden van alle kanten aangevallen en de EU zegt dat dit Turkije aan de voorwaarden voldoet!! Turkije gaat juist nu nog harder achteruit! Er worden nu nog meer journalisten gearresteerd, nog meer Koerden vermoordt! Binnen de laatste 4 maanden zijn er meer dan de 75.000 Koerden gearresteerd, bijna 1.6 miljoen Koerden worden vanuit hun woongebied verbannen en als nieuwe migrant, klaar gezet voor de Europa!
  Hoe is het mogelijk dat de EU commissie juist nu dit Turkije compleet rijp verklaart voor het EU lidmaatschap!
  De EU commissie is een grote leugenaar!
  Terwijl een grote meerderheid van Europese volkeren (als voorbeeld; Hongarije 94%, Kroatië 83%, Polen 81% enz…) tegen de visa vrijheid voor Turken is, gaat EU de commissie beweren dat Turkije rijp is en aan alle voorwaarden voldoet!
  Dit is weer een EU staatsgreep!

  De EU is een pro-islamietische organisatie die het volk manipuleert en bedriegt voor hun eigen doeleinden, namelijk: meer macht via islamitische verbreiding over de rug van het volk en hun land.

  Wordt wakker. Sta op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s