Soedanese regering vindt doodstraf voor christen niet in strijd met mensenrechten

Afgelopen week is de Soedanese christin Meriam Ibrahim bevallen van een dochter. Vorige week meldde ik al dat Meriam is veroordeeld tot de doodstraf door ophanging. Omdat ze zwanger was, mocht ze eerst nog bevallen van haar kind. Ze had al een zoontje, dat ook bij haar in de gevangenis zit.
De Soedanese regering heeft inmiddels laten weet dat marteling en de doodstraf voor iemand die van moslim christen is geworden, niet in strijd is met de mensenrechten. Volgens de regering is het trouwens onterecht dat de Soedanese regering wordt aangesproken op deze zaak, omdat het juist de familie van de vrouw zou zijn die de doodstraf tegen haar eist omdat ze heeft gebroken met de islam.
Laten we blijven bidden voor de bescherming en de bevrijding van deze vrouw en haar kinderen. Ook haar man is christen. Vorige week wees ik u op een handtekeningenactie van Amnesty International om deze vrouw vrij te krijgen.
Ik kreeg ook nog een link doorgestuurd van een initiatief vanuit christelijke zijde om Meriam uit de gevangenis te krijgen.
Als u nog niet getekend hebt, kunt u het doen bij de christelijke organisatie CitizenGo: citizengo.org/en/7415-save-meriam?m=5&tcid=4028657 Nadat u geklikt hebt op de foto kunt u rechts bovenin de pagina uw gegevens invullen.

Bron: Dirk van Genderen, Nieuwsbrief 31-5-2014

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in antichristelijke machten, Bekering, Christenvervolging, Voor u gelezen en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s