‘Rusland wil Derde Wereldoorlog ontketenen’

De spanningen tussen Oekraïne en Rusland lopen langzaam op tot het kookpunt. De acties van het Oekraïense leger in het oosten van het land tegen Russische separatisten gaan door, de omvangrijke Russische legeroefeningen in het grensgebied met het buurland ook. Eenheden en vliegtuigen zouden volgens Kiev de grens met Oekraïne tot op 1 kilometer zijn genaderd. De dreiging bracht premier Arseni Jatsenjoek ertoe te waarschuwen dat Rusland aanstuurt op een Derde Wereldoorlog.
Pogingen tot een militair conflict in Oekraïne zullen leiden tot een militair conflict in Europa‘, aldus Jatsenjoek tijdens een live-uitzending op televisie. ‘De wereld is de Tweede Wereldoorlog nog niet vergeten, maar Rusland wil al de Derde Wereldoorlog beginnen’.
De operatie van het Oekraïense leger tegen separatisten gaat ondanks de Russische druk gewoon door, zei de Oekraïense minister van Binnenlandse Zaken Arsen Avakov vandaag. Hij ontkende dat de ‘antiterreuroperatie’ bij Slovjansk is stilgelegd vanwege Russische dreigementen. ‘Er is geen onderbreking in verband met de dreiging van een invasie door het Russische leger.’
Lees meer >>>
Bron: Volkskrant.nl, 25-4-2014

Zie eventueel ook nog:
Bijna één op drie Nederlanders bang voor Derde Wereldoorlog

Bron: RTLnieuws, 25-4-2014

.

NOOT A. Klein
Lees eventueel, in de verhelderende studie De Russische Opmars – De oorlog van Gog en Magog (volgens Ezechiël 38 en 39)”, waarom wij denken dat dit of een soortgelijk scenario wel eens DE trigger kan zijn voor een (3de) wereldoorlog.
Zie eventueel ook nog het door ons verwachte “Eindtijdscenario” (in fasen vermeld).

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s