Likud: Nederlandse regering wordt keihard voorgelogen door Palestijnse regering

Palestijnse Autoriteit: Allah zal zorgen dat we de Israëliërs kunnen vermoorden

Abbas Zaki, een hoge official van de Palestijnse Autoriteit en één van de persoonlijke afgevaardigden van PA-president Mahmoud Abbas, heeft gisteren op TV gezegd dat ‘Allah de Israëliërs zal verzamelen, zodat wij ze kunnen vermoorden.’ In januari had Zaki al gezegd dat een eventueel vredesverdrag ‘de eerste stap naar de vernietiging’ van Israël is. Al in 2011 adviseerde hij andere Palestijnse officials om tegenover de journalisten van de wereldpers hun mond te houden over deze genocidale doelstellingen.
Volgens Zaki, die in oktober vorig jaar als Abbas persoonlijke afgevaardigde naar Syrië reisde, hebben Israëliërs ‘geen geloof en geen principes’, en zijn ze ‘een krachtig instrument van het kwaad’. Verder zei hij dat Israël het aan zichzelf te danken heeft dat er circa 100 raketten vanuit Gaza werden afgevuurd.
‘Vredesverdrag is eerste fase van vernietiging van Israël’
In februari verklaarde Zaki op TV dat niemand in Fatah, de terreurbeweging die de kern vormt van de Palestijnse Autoriteit en die eveneens Mahmoud Abbas als leider heeft, de ‘militaire optie’ tegen Israël heeft opgegeven. Een maand eerder noemde hij een eventueel vredesverdrag, waar nog steeds over onderhandeld wordt, slechts de ‘eerste fase van de vernietiging van Israël’.
‘Wat gebeurt er als Israël zich uit Jeruzalem terugtrekt, 650.000 kolonisten evacueert, en de (veiligheids)muur ontmanteld? Dan zal het land ophouden te bestaan,’ zei Zaki al in 2011. ‘Maar als we zeggen dat wij Israël willen wegvagen… dat is te moeilijk…. Zeg deze dingen niet tegen de wereld, maar hou het voor jezelf.’
Ondertussen hebben de Palestijnse terroristen hun zelf aangekondigde bestand al weer gebroken, en vuurden ze nog eens 6 raketten op Israël af.
‘Nederlandse regering wordt keihard voorgelogen door PA’
‘De Nederlandse regering wordt keihard voorgelogen door de Palestijnse regering. In plaats van daar wat aan te doen, verspreidt zij die leugen verder,’ is dan ook de harde kritiek van de Likoed Nederland.
Lees verder >>>
Bron: XanderNieuws, 13-3-2014

.

Lees eventueel ook nog:
Palestijnen blijven weigeren Israël te erkennen als Joodse staat
Hardnekkig blijven de Palestijnen weigeren de staat Israël te erkennen. Terecht geeft de Israëlische premier Netanyahu aan geen enkel akkoord te zullen sluiten met de Palestijnen zolang zij Israël niet erkennen.
De Amerikaanse reactie op de standpunten van de Palestijnen is werkelijk te gek voor woorden. Zowel president Obama als minister Kerry van Buitenlandse Zaken vinden het geen enkel probleem wanneer de Palestijnen Israël niet erkennen. ‘De internationale gemeenschap erkent Israël toch als soevereine staat. Dat moet voldoende zijn.’
Ondertussen voert Amerika de druk op Israël verder op om akkoord te gaan met de vorming van een Palestijnse staat op het grondgebied van Judea, Samaria en Oost-Jeruzalem. Nergens lees ik dat Amerika de Palestijnen onder druk zet. Als de besprekingen mislukken en er komt geen akkoord tussen Israël en de Palestijnen, dan weet je nu al dat Israël de schuld krijgt.
Bron: Dirk van Genderen, Nieuwsbrief 15-3-2014

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Israël en/of het Midden Oosten, Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s