‘EU brengt vrijheid, democratie en welvaart in groot gevaar’

Oud-topmanager: Enige echte anti-Europeanen zitten in Brussel

Sven Kesch, voormalig topmanager van een groot Duits beursgenoteerd bedrijf, schrijft in zijn nieuwe boek ‘Koers houden, tot de ondergang van Europa – Ongelooflijke verhalen uit het Brusselse gekkenhuis’ dat niet de anti-EU partijen en hun stemmers anti-Europees zijn, maar dat de echte anti-Europeanen achter de spiegelende ramen en glimmende bureaus van de EU-gebouwen in Brussel zitten. Volgens hem toont de reactie van Brussel op het Zwitserse referendum tegen immigratie opnieuw aan dat de EU een schijndemocratie is, een zichzelf in stand houdend imperium dat geen enkele kritiek en tegenspraak duldt.
2013 werd door de EU uitgeroepen tot het ‘jaar van de burger’, niet geheel toevallig pal voor het verkiezingsjaar 2014. Zo eens in de vijf jaar bedenkt men in Brussel een nieuwe propagandacampagne, om de burgers het idee te geven dat ze mogen stemmen en enige invloed hebben.
Kesch schrijft dat dit alles slechts schijn is. In tegenstelling tot Zwitserland, waar de burgers écht mogen meebeslissen, ‘heeft de EU slechts een pseudo-parlement zonder wetgevende macht en zonder echte oppositie. Dat is geen democratie, maar een eigengereid imperium.’

Unie voor lobbyisten van banken en multinationals
Volgens de voormalige topmanager was 2013 niet het jaar van de burger, maar zoals ieder ander jaar het jaar van de lobbyisten van banken en multinationals. De EU nam opnieuw talloze besluiten die vooral gunstig voor hen zijn, en negatief uitpakken voor de gewone man. Dat alles wordt valselijk verpakt met inhoudsloze termen als ‘bescherming van de welvaart, vrede en het klimaat’. Tegelijkertijd wordt er gedreigd dat als we niet nóg meer macht aan Brussel geven, de democratie, vrijheid en onze welvaart in groot gevaar komen.
Parlementsvoorzitter Martin Schulz beweerde vorige maand dat ‘90% van de burgers het fascinerende idee van gemeenschappelijke EU-instellingen delen’. De grote vraag is waar hij dit cijfer vandaan haalt. Is dit niet eenzelfde soort ‘90%’ steun van de bevolking waar het voormalige DDR-regime op wees, als daar weer eens ‘verkiezingen’ waren geweest?

Gevaarlijkste anti-Europeanen zitten in Brussel
Maar waag het niet het ‘succesvolle’ EU-model te bekritiseren of je tegen het Brusselse beleid te verzetten, want dan wordt je meteen een populist, nationalist, rechts-extremist, Europahater, demagoog, egoïst of zelfs een racist genoemd. Het echte gevaar voor de democratie komt echter niet van eurosceptici en anti-EU partijen, maar juist van de mensen die achter de knoppen van de macht zitten, en daarmee het eurosysteem in stand houden.
Onder gewone burgers zul je amper anti-Europeanen vinden, maar wel steeds meer anti-EU-Europeanen, zelfs in niet-EU land Zwitserland. Toen de Zwitsers vorige week op geheel democratische wijze een volksbesluit namen, kreeg het land een lawine aan kritiek van EU-politici over zich heen. Brussel, waar ideologie veel belangrijker is dan democratie, dreigde zelfs met sancties, en zei dat de Zwitsers een kapitale fout hadden gemaakt.
Die fout werd echter niet vorige week gemaakt, maar al veel eerder, toen de Zwitsers zo dom waren om verdragen met de EU te sluiten – verdragen ‘met de duivel’, zoals Kesch het letterlijk noemt, ‘met een EU-club die zijn eigen verdragen breekt.’
Lees verder >>>
Bron: XanderNieuws, 18-2-2014

.

NOOT A. Klein (een advies van ene Peter ter Velde op 13-02-2014 bij XanderNieuws)
Bij de verkiezingen op 22 mei heeft u 3 keuzes:

  1. U stemt niet. U stemt dan in met ieder besluit dat genomen wordt, omdat “u het niet waard vond om uw mening te laten horen”.
  2. U stemt op één van 20 partijen die pro Europa zijn. Vaarwel democratie etc.!
  3. U stemt tegen de EUSSR, tegen de confiscatie van uw geld en het verlies van vrijheid en meningsuiting.

In het laatste geval hoeft u uzelf in ieder geval later niet te verwijten dat u heeft meegewerkt aan de totalitaire dictatuur die ZAL ontstaan.

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in antichristelijke machten, Overdenking, Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s