Wonderlijke genezing in Israel

Theresa Daoud werd opgenomen in het Ichilov Ziekenhuis in Tel Aviv. Ze had een ernstige vorm van kanker en haar enige kans om te overleven was de amputatie van haar been. ‘Als iemand mij het verhaal had verteld van wat er is gebeurd met Theresa, zou ik hem voor gek hebben verklaard en naar een psychiatrische instelling hebben gestuurd,’ aldus professor Yaakov Bickels, hoofd van de Orthopedische afdeling oncologie van het ziekenhuis. ‘Maar ik heb het met mijn eigen ogen gezien.’
De professor beschrijft de kanker als een zeer kwaadaardige tumor, een zogenaamd sarcoom, met de grootte van een sinaasappel. Alleen een amputatie van haar been zou haar leven nog kunnen redden.
Theresa was zeer geschokt en begon zich voor te bereiden op de amputatie. Op de dag dat de operatie zou plaatsvinden, moest de ingreep worden afgelast wegens technische problemen. Ook de tweede afspraak ging niet door omdat er op het laatste moment geen operatiekamer beschikbaar was, vanwege dringende noodoperaties.
Een derde operatieafspraak zegde Theresa zelf af omdat haar moeder op dat moment ernstig ziek was. ‘Dit was een duidelijk teken van de hemel dat de operatie niet door moest gaan,’ vertelt ze. Ze besloot naar een kerk te gaan om er te bidden.
Toen ze drie maanden later weer in het ziekenhuis bij professor Bickels kwam, zag hij dat ze straalde. ‘Wat is er gebeurd,’ vroeg hij. ‘Ik heb gebeden,’ was haar reactie. Direct liet Bickels een MRI-scan maken. De resultaten waren onloochenbaar. ‘Dit is onmogelijk,’ aldus de professor. ‘Zo’n groot kankergezwel kan niet uit zichzelf verdwijnen.’
Dokters en verpleegsters konden het niet geloven, dus lieten ze een nieuw onderzoek doen. Ook daaruit bleek dat de kanker totaal verdwenen was. ‘We hebben nog diverse keren gecheckt,’ zegt een verbaasde Bickels. ‘We kunnen niet aanvaarden dat de kanker zonder behandeling verdwenen is.’
Op verschillende Israëlische nieuwszenders is over dit wonder verteld. Telkens werd als verklaring de kracht van Theresa’s geloof genoemd. Vertegenwoordigers van het ziekenhuis en journalisten gingen naar haar huis om een andere verklaring te zoeken. Ze onderzochten het voedsel dat ze at en het water dat ze dronk, maar een verklaring vonden ze niet. Ze konden niet anders dan erkennen, met enige tegenzin, dat geloof in Jezus, Jeshua, de Messias van Israël, ook vandaag geneest.

Wat een getuigenis!

Bron: Dirk van Genderen, Nieuwsbrief 11-1-2014 (zie eventueel de Engelstalige versie op de website van IsraelToday – noot A. Klein)

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Gebed, Getuigenis, Goed Nieuws-berichten, Israël, Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen, Werkingen van Gods Geest en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s