Tekenen die de komst van Jezus Christus aankondigen.

  • Een artikel dat het lezen zeker waard is.
    (noot A. Klein)

Evangelisch Nieuws

In de Bijbel kunnen we lezen dat Jezus weer zal terugkeren naar deze aarde. Voordat deze allerbelangrijke gebeurtenis zal plaats vinden, spreekt de Bijbel over een periode die ‘de laatste dagen’ wordt genoemd. Daarmee wordt bedoeld, de laatste periode voordat de menselijke geschiedenis, zoals we die nu kennen zal eindigen. Daarna volgt een nieuwe tijd waarin Jezus zal regeren. Lees het in de Bijbel, want het komt dichterbij.

Tegenwoordig zijn er vele belijdende Christenen die niet geloven in de letterlijke terugkeer van Jezus Christus op aarde en van degene die dit wel geloven, menen velen dat dit nog honderden jaren kan uitblijven. Daar staat gelukkig weer tegenover dat er steeds meer christenen zijn die Jezus wel elk moment verwachten.

De Bijbel vertelt ons ook wat er precies in die tijd van ‘de laatste dagen’ of ook wel genoemd ‘de eindtijd’, zal plaatsvinden en het is van groot belang om het…

View original post 2.182 woorden meer

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Overdenking, Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen, Wederkomst van Christus en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s