Tekenen die de komst van Jezus Christus aankondigen.

  • Een artikel dat het lezen zeker waard is.
    (noot A. Klein)

Evangelisch Nieuws

hourglass

(Aantekeningen van Bijbelstudies, 1990 – 2010 Rotterdam en Maarssen)

Hoe lang duurt het nog eer Christus terugkeert? Voordat deze allerbelangrijke gebeurtenis zal plaats vinden, spreekt de Bijbel over een periode die ‘de laatste dagen’ wordt genoemd. Daarmee wordt bedoeld dat de menselijke geschiedenis, zoals we die nu kennen, op een dag zal eindigen. Daarna volgt een nieuwe tijd waarin Jezus zal regeren.

Tegenwoordig zijn er vele belijdende Christenen die niet geloven in de letterlijke terugkeer van Jezus Christus op aarde en van degene die dit wel geloven, menen velen dat dit nog honderden jaren kan uitblijven. Daar staat gelukkig weer tegenover dat er steeds meer christenen zijn die Jezus wel elk moment verwachten.

De Bijbel spreekt veel over de tijd de ‘laatste dagen’ of anders gezegd ‘de eindtijd’ en het is ook van groot belang om het nu te bestuderen, want we leven er namelijk midden in. Met eindtijd wordt bedoeld…

View original post 1.830 woorden meer

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Overdenking, Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen, Wederkomst van Christus en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s