Christenen gemarteld in Mexico

Op 5 november werden vier evangelische christenen uit Mexico onterecht opgesloten en mishandeld, in opdracht van de lokale autoriteiten.
De reden hiervoor was de oproep van een lokale leider om leden van de Pinkstergemeente in San Juan Ozolotepec gevangen te zetten en te martelen. Dominee Leopoldo Alsonso en drie van zijn gemeenteleden werden daarop ontvoerd en opgesloten.
Mensenrechtenactivisten zeggen dat een menigte, gewapend met houwelen en mokers, het kerkgebouw binnenviel en de vier christenen sloeg met staven en stenen. Toen de politie tussenbeide kwam werden de vier mannen vrijgelaten en in het ziekenhuis opgenomen om behandeld te worden.
In stad San Juan Ozolotepec, in het zuidwesten van Mexico, is sprake van veel religieuze discriminatie. Kerkleden verklaren dat een lokale overheidsambtenaar dreigde dat ze in brand gestoken zouden worden als ze hun geloof niet verloochenden. Eén van de redenen van de discriminatie is dat protestantse kerken niet willen aansluiten bij en meebetalen aan traditionele festivals van de lokale inheemse bevolking.

Bron: SDOK, 21-11-2013 

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in antichristelijke machten, Christenvervolging, Voor u gelezen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s