Meer dan 60 kerkleiders vast in Vietnam

Meer dan 60 voorgangers en kerkleiders zitten opgesloten in gevangenissen en werkkampen in Vietnam. De gevangenisstraffen die zijn opgelegd variëren van 5 tot 18 jaar cel.
De omstandigheden in de gevangeniskampen zijn zwaar. Volgens een onlangs verschenen rapport hebben gevangenen te maken met dwangarbeid en een werkdag van 14 uur. Daarnaast krijgen ze weinig voedsel, is er veel ziekte en is de medische behandeling beperkt. Ook komt geweld tegen gevangenen voor.
Bijna alle gearresteerde voorgangers behoren tot etnische minderheden uit het noorden van Vietnam. Vanwege hun afkomst en hun geloof worden deze christenen meer geconfronteerd met discriminatie en onderdrukking dan andere Vietnamezen.
Sommige van de gevangen voorgangers zitten al vast sinds 2004.
Bron: International Christian Concern

  • Bid voor de gevangen voorgangers en kerkleiders in Vietnam! Bid dat zij de kracht en zegen van God ervaren in hun moeilijke omstandigheden en dat zij tot een lichtend licht mogen zijn. Bid ook voor hun familieleden en achterblijvers die ook te maken hebben met discriminatie en gemis.

Bron: SDOK, 10-10-2013

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in antichristelijke machten, Christenvervolging, Voor u gelezen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s