IJsland open voor het Evangelie

Franklin Graham, de zoon van zendeling Billy Graham, was onlangs op tournee in IJsland om er het Evangelie te brengen. Aan het eind van zijn toespraak deed Graham een oproep aan de aanwezigen om naar voren te komen als ze waren aangesproken door de boodschap. Velen gingen in op de uitnodiging.
Skúli Barker, een IJslandse christen, die ook bij de bijeenkomst was, wist niet wat hij zag. ‘De IJslanders worden wel eens het ‘bevroren volk’ genoemd. Ze tonen hun gevoelens niet snel. Ik wist nu niet wat er gebeurde. Velen verlangden naar een ontmoeting met de Here Jezus. Ze begonnen hardop te bidden. Velen waren in tranen. Mijn vrouw ook en al snel daarna ook ikzelf.’
Skúli geeft aan dat er vijf jaar lang is gebeden voor dit Iceland Festival of Hope (IFoH), dat is georganiseerd door in totaal 41 kerken. ‘Hier hebben we voor gebeden,’ stelt Ragnar Gunnarsson van IFoH. Sigurros, ook verbonden aan IFoH, merkt op: ‘Ik hoop dat dit een eerste stap is naar een opwekking op IJsland.’
Franklin Graham sprak over ‘De verloren zoon’, de gelijkenis uit Lucas 15. Sigurros, die meedeed met de nazorg tijdens en na de bijeenkomst, vertelt over Soffia en Sara, moeder en dochter, die allebei tot geloof kwamen. De beide samenkomsten werden bezocht door in totaal 6000 mensen.
Kristjánsson, een nederige zakenman, die vijf jaar geleden de roep van God gehoorzaamde en predikanten en christelijke zakenmensen bijeenbracht om te gaan bidden voor IJsland, vat de bijeenkomsten samen in één woord: prachtig.

Bron: Dirk van Genderen, NIEUWSBRIEF 5 oktober 2013

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Bekering, Evangelisatie, Gebed, Goed Nieuws-berichten, Voor u gelezen, Werkingen van Gods Geest en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s