Schade hagel Duitsland meer dan 200 miljoen

De schattingen van de schade door het noodweer in Duitsland afgelopen weekeinde zijn opgelopen naar meer dan 200 miljoen euro alleen al in de deelstaat Baden-Württemberg. Dit hebben verzekeraars woensdag bekendgemaakt. Het kan nog weken duren voordat het definitieve schadebedrag bekend is.
Vooral de grote hagelstenen hebben veel schade veroorzaakt. Meer dan 10.000 auto’s zijn gehavend.
Bron: Parool, 30-7-2013

Lees eventueel ook nog:

Miljoenenschade in Duitsland door noodweer
De schade door het noodweer in Duitsland afgelopen weekeinde loopt in de miljoenen. Dat hebben de autoriteiten maandag laten weten.
Vooral de zuidwestelijke deelstaat Baden-Württemberg had zwaar te lijden van het onweer. Hagelstenen die soms de omvang van tennisballen hadden, veroorzaakten grote schade aan onder meer daken en auto’s. In Reutlingen ten zuiden van Stuttgart lagen tal van wegen maandag nog vol met takken en dakpannen.
In Beieren kwamen er zondagavond bijna 600 verzoeken om hulp binnen bij de autoriteiten over onder meer ondergelopen kelders en omgevallen bomen.
Bron: Parool, 29-7-2013

.

Bijbeltekst:
En er kwamen bliksemstralen, stemmen, donderslagen, een aardbeving en grote hagel.” “En grote hagelstenen, elk ongeveer een talent pond zwaar, vielen uit de hemel op de mensen neer. Maar de mensen lasterden God vanwege de plaag van de hagel, want de plaag van de hagel was zeer groot.” (Openb. 11:19b en 16:21)

NOOT A. Klein:
Wij kunnen u, in verband met bovenstaande, onder andere de volgende studies op onze website www.eindtijdbode.nl aanbevelen:

Of zie onze uitgebreide lijst met (vooral) eindtijdgerichte studies
en/of het door ons verwachte eindtijdscenario.

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s