Nieuwe Israëlische tv-zender

Om een positiever beeld van Israel in de media neer te zetten, is de nieuwe tv-zender ‘i24news’ opgericht. Deze zender legt zich toe op het brengen van het nieuws uit Israëlisch oogpunt in het Frans, Arabisch en Engels. Het tv-station wordt niet door de staat gefinancierd en moet de tegenhanger van het Arabische Al-Jazeera worden. De zender is al te zien in 350 miljoen huishoudens in Europa, Azië en Afrika.
Volgens communicatiedeskundigen past de oprichting van i24news in een patroon. Consumenten kunnen hierdoor het nieuws vanuit verschillende perspectieven bekijken om zelf een mening te vormen.
i24News is er als livestream op internet en kan ook ontvangen worden via de Astra-satelliet en enkele kabelnetwerken. www.i24news.tv

Bron: Dirk van Genderen, NIEUWSBRIEF 3 augustus 2013

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Algemene informatie, Israël, Israël en/of het Midden Oosten, Voor u gelezen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s