Hoeveel het kost om helemaal voor God te leven

Eén van de beste manieren om vrienden te verliezen en verworpen te worden, is om helemaal voor God te gaan leven. Wordt maar eens serieus in geestelijke zaken; doe al je afgoden weg; keer je tot de Heer met je gehele hart en wordt helemaal vol van Jezus; haal je ogen van de dingen van deze wereld – dan ben je plotseling een religieuze fanatiekeling geworden! En dan staat je de ergste verwerping van je leven te wachten.
Meer lezen >>>
Bron: David Wilkerson, ongedateerd
Homepage van David Wilkerson’s Times Square Church Pulpit Series in diverse talen.

.

NOOT A. Klein
Hieronder leest u de reden waarom ik alleen maar een zeer korte intro van het bewuste artikel van David Wilkerson heb vermeld:

COPYRIGHT/REPRO INFORMATIE
Dit bestand is eigendom van World Challenge. Het mag niet veranderd worden op enige wijze. Het mag alleen in zijn geheel gekopieerd worden als “freeware”, zonder dat hier kosten aan verbonden mogen zijn. Alle gekopieerde bestanden moeten voorzien zijn van het copyright bericht [“Copyright © 2005 door World Challenge“]. Dit bestand mag niet gebruikt worden zonder voorafgaande toestemming van World Challenge voor (her)verkoop of het verbeteren van andere verkoop producten. Dit heeft betrekking op de gehele inhoud met uitzondering van een paar korte citaten. Vermeld a.u.b. de volgende bron: Copyright © 2005 door World Challenge, Lindale, Texas, USA.
Dit materiaal is uitsluitend bedoeld voor persoonlijk gebruik en mag dan ook niet worden gepubliceerd op andere webpagina’s. De Lorain County Free-Net Chapel heeft de exclusieve rechten van World Challenge om deze boodschappen op het web te publiceren.
U bent vrij om deze pagina’s te downloaden, te kopiëren, te printen en te distribueren zolang u het niet op een andere website plaatst. Ook mag u op uw website links plaatsen die naar deze website verwijzen.

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in antichristelijke machten, Christenvervolging, Gehoorzaamheid aan God, Heiliging, Voor u gelezen, Werkingen van Gods Geest en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s