30 schoolkinderen afgeslacht door jihadgroep Nigeria, maar Obama weigert daders terroristen te noemen

Iedere week worden er wel ergens in Nigeria christenen vermoord door de islamisten van Boko Haram.

De Nigeriaanse islamitische jihadgroep Boko Haram, berucht vanwege zijn uitroeiingscampagne tegen de christenen in het land, heeft onlangs zo’n 30 kinderen afgeslacht die zich schuldig maakten aan de ‘misdaad’ van het volgen van seculiere schoollessen. De regering Obama weigert echter nog steeds om Boko Haram een terreurbeweging te noemen. ‘Schandalig,’ aldus de mensen- en burgerrechtenbeweging The Clarion Project, die een petitie is gestart om het Witte Huis alsnog zover te krijgen.
Boko Haram valt wekelijks christenen en christelijke kerken aan en heeft in totaal al zo’n 3600 Nigerianen vermoord, voornamelijk christenen. Als de situatie omgekeerd was, dan had Obama hoogstwaarschijnlijk al lang militair ingegrepen. Nu de slachtoffers echter christenen zijn en de daders moslims, doet hij echter niets en weigert hij hen zelfs terroristen te noemen.

‘Islam streeft naar ondergang Westen’
The Clarion Project, een organisatie waarin wetenschappers, mensenrechtenactivisten en gematigde moslims samen strijden tegen het islamitische extremisme, maakte onder andere de documentaire ‘Obsession’, waarin voormalige moslimterroristen aan het woord komen die waarschuwen dat de leiders in de islamitische wereld daadwerkelijk streven naar wereldwijde heerschappij en daarom de gewelddadige jihad ondersteunen. Een andere film, ‘Third Jihad’, laat eveneens moslims zien die om religieuze redenen de Westerse cultuur omver willen werpen en willen vervangen door de islam.
Boko Haram is er samen met onder andere de aan Al-Qaeda verbonden terreurgroep Anasaru verantwoordelijk voor dat Nigeria voor christenen één van de dodelijkste plekken op aarde is geworden.
Lees meer >>>
Bron: XanderNieuws, 14-7-2013

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in antichristelijke machten, Christenvervolging, Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s