Gebedspunt: Vrouwen in de vervolgde kerk

Sabina was de vrouw van Richard Wurmbrand, grondlegger van het werk van SDOK. Tijdens de jaren van Richards gevangenschap in het communistische Roemenië bleef ze zich onvermoeibaar inzetten voor de ondergrondse kerk. Sabina zelf werd ook gearresteerd en zat drie jaar in een werkkamp. Haar getuigenis is vandaag de dag een bron van inspiratie voor vrouwen die lijden onder vervolging. Bid deze maand voor vrouwen in de vervolgde kerk!
In bepaalde culturen worden vrouwen als minderwaardig gezien. In landen als Pakistan, waar christenen achtergesteld worden, worden vrouwen die christen zijn helemaal als derderangs burgers behandeld. Veel Pakistaanse christelijke vrouwen en meisjes werken noodgedwongen in steenfabrieken of als huishoudster voor rijke moslims en worden behandeld als slaven. Mishandeling en misbruik komen veel voor.

  • Bid dat vrouwen die achtergesteld worden zich geliefd en gewaardeerd weten door God. Dank God voor naaischoolprojecten in Pakistan, waardoor christelijke vrouwen en meisjes voor zichzelf kunnen beginnen en hun waardigheid terugvinden. Bid dat veel vrouwen en meisjes door dit soort projecten gezegend worden. 

Bron: SDOK, 3-6-2013

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in antichristelijke machten, Christenvervolging, Gebed, Voor u gelezen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s