Israëlische luchtmacht waarschuwt voor plotselinge oorlog met Syrië

De bevelhebber van de Israëlische luchtmacht, majoor-generaal Amir Eshel, heeft vandaag gewaarschuwd voor een plotselinge oorlog met Syrië. Volgens Eshel zijn de Russische S-300 luchtafweerraketten inmiddels onderweg naar Syrië en zal Israël een oorlog in slechts enkele dagen tijd moeten beslissen. ‘We kunnen deze oorlog winnen, maar alleen met massale vuurkracht.’
De regelmatige incidenten tussen het Israëlische en het Syrische leger kunnen ‘op ieder moment razendsnel escaleren naar een verrassingsoorlog’ met Syrië, betoogde Eshel. Hij onderstreepte dat de Israëlische luchtmacht in dat geval in zeer korte tijd volledig inzetbaar zal zijn.
Lees meer >>>
Bron: XanderNieuws, 22-5-2013

Zie ook nog:
Russische president Putin dreigt Israël met oorlog over Syrië
Bron: XanderNieuws, 16-5-2013

.

NOOT A. Klein:
Zie eventueel de verhelderende studie: De Russische Opmars – De oorlog van Gog en Magog, volgens Ezechiël 38 en 39of één van onze andere eindtijdstudies.

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Israël en/of het Midden Oosten, Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s