Britse christenen vrezen massale discriminatie

Honderdduizenden jonge christenen in Engeland kunnen in de problemen komen als ze blijven uitkomen voor hun overtuiging over het huwelijk. Dat schreef een groep van kerk­leiders de afgelopen dagen in een open brief aan het Britse Lagerhuis, meldt het Reformatorisch Dagblad. Deze week sprak het parlement over de wet op het homohuwelijk.
De kerkleiders verwijzen naar enkele rechtszaken, die er al zijn geweest of nog lopen omdat christenen uiting gaven aan hun opvatting van het huwelijk als een relatie tussen een man en een vrouw. Dat wordt gezien als discriminerend en in strijd met de gelijkheidsgedachte. In het debat in het Lagerhuis kreeg het voorstel om de rechten van hen die het huwelijk op traditionele wijze opvatten te beschermen, niet voldoende steun.
Lees hier meer in het Reformatorisch Dagblad.

Bron: Reformatorisch Dagblad (gelezen via CIP, 22-5-2013)

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in antichristelijke machten, Christenvervolging, Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s