Palestijnse bestuurder: ‘kernbom op Israël’

Er bestaat voor Israël een heel goede reden om de Iraanse nucleaire dreiging zo serieus te nemen. Er zijn een heleboel mensen in deze regio, waarvan velen een gezagspositie bekleden, die niets liever zouden willen dan het inzetten van een nucleair wapen tegen Israël, ongeacht de gevolgen.
Vorige week gaf één zo’n persoon dit ook toe in een interview met de Libanese televisie.
“Ik zweer dat als we een atoomwapen hadden, we het vanmorgen nog gebruikt zouden hebben,” zei Jibril Rajoub, adjunct-secretaris van Fatach’s Centraal Comité en de voorzitter van het Olympisch Comité van de Palestijnse Autoriteit.
Rajoub verklaarde dat de Palestijnse Autoriteit dit ‘onderhandelingsspel’ alleen met Israël blijft spelen, omdat het hen momenteel aan militaire kracht ontbreekt om de Joodse staat te verslaan.
Deze openbaring bevestigt een van Israëls belangrijkste zorgen bij het vredesproces – dat wanneer men niet daadwerkelijk gevormd wordt door het verlangen naar vrede en coëxistentie, de bewoners van een onafhankelijke Palestijnse staat het verwerven van militaire middelen als prioriteit zullen stellen om in een hernieuwde oorlog de strijd tegen Israël aan te binden.
In zijn vorige functie als hoofd van de Palestijnse politie en veiligheidsadviseur van de voormalige Palestijnse leider Yasser Arafat, werd Rajoub door westerse leiders alom geprezen als ‘gematigd’.
Bron: Israel Today, 10-5-2013 

.

NOOT A. Klein:
Zie eventueel de GRATIS en verhelderende studie: De Russische Opmars – De oorlog van Gog en Magog, volgens Ezechiël 38 en 39of één van onze andere eindtijdstudies op http://www.eindtijdbode.nl

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Israël en/of het Midden Oosten, Tekenen v.d. Eindtijd (?), Voor u gelezen en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s