VN scholen blijven Palestijnen Joden- en Israëlhaat onderwijzen

De door de EU en de VS gefinancierde VN-scholen in Judea en Samaria -internationaal aangeduid als de Westelijke Jordaanoever- blijken ondanks jarenlange protesten van Israël nog niets veranderd te hebben aan hun lessen, waarin Palestijnse kinderen al van jongs af aan worden ‘opgevoed’ om Joden en Israël te haten en naar hun uitroeiing te streven.(ingekort) Lees meer >>>

‘Recht op terugkeer en bevrijding Jeruzalem’
De UNRWA, die rechtstreeks wordt gefinancierd door de Amerikaanse en Europese belastingbetalers, geeft jaarlijks zo’n $ 500 miljoen aan deze scholen uit en gebruikt leerboeken die zijn geproduceerd door de Palestijnse Autoriteit. De centrale thema’s in deze boeken zijn het ‘recht op terugkeer’ en de ‘bevrijding’ van Jeruzalem. Palestijnse schoolkinderen beginnen de dag met de kreet ‘Glorie en eeuwig leven voor de martelaren en rechtvaardigen, Jeruzalem is van ons en wij zullen het bevrijden.’

‘Israël moet worden weggevaagd’
Leraren geven openlijk toe dat dit ‘recht op terugkeer’ centraal staat in de lessen. Eén onderwijzer zei dat de wat meer religieus ingestelde leraren de kinderen leren dat ‘Israël moet worden weggevaagd’ omdat het ‘de bezetter’ (van héél ‘Palestina’) zou zijn. Alwad al-Keek, directeur van één van de scholen, was actief in de terreurbeweging Jihad Islami, waar hij bommen en Qassam raketten voor bouwde.
Lees meer >>>

Bron: XanderNieuws, 27-4-2013

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Israël en/of het Midden Oosten, Voor u gelezen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s