Adviseur Pentagon noemt christenen monsters en spirituele verkrachters

  • Voorgestelde straf voor legerpredikanten op evangeliseren in het leger: de Krijgsraad

Legerpredikanten moeten als het aan de nieuwe adviseur ‘religieuze tolerantie’ ligt voortaan hun mond houden over Jezus Christus, omdat het Evangelie gelijk zou staan aan ‘verraad’.

Mikey Weinstein, oprichter van de Military Religious Freedom Foundation (MRFF) en binnenkort beleidsadviseur van het Pentagon op het terrein van religieuze tolerantie, noemt christenen ‘fundamentalistische monsters’ wier ‘extremistische, militante’ Bijbelse geloofsovertuiging leidt tot ‘gemeen gedrag’. Christenen die het evangelie verkondigen vormen ‘een bedreiging voor de nationale veiligheid’ en maken zich volgens Weinstein schuldig aan ‘spirituele verkrachting. Het Pentagon moet begrijpen dat dit opruiing en verraad is en gestraft zou moeten worden.’
(ingekort) Lees meer >>>

Christenen ‘zijn allemaal monsters’
Weinstein staat dan ook pal achter het extreemlinkse Southern Poverty Law Center (SPLC), dat onlangs een nieuwe ‘haatgroep’ lijst publiceerde waarin Evangelische en Katholieke christenen zijn opgenomen vanwege onder andere hun nadruk op het traditionele man-vrouw huwelijk. Ook steunt hij luitenant-kolonel Jack Rich, die aan zijn onderdanen schreef dat soldaten met een Evangelische of Katholieke geloofsovertuiging ‘niet verenigbaar zijn met de waarden van het Leger’ en daarom uit de militaire dienst zouden moeten worden gezet.
(ingekort) Lees meer >>>

Een andere MRFF bestuursadviseur, de extreemlinkse ambassadeur Joe Wilson, zei dat een legerpredikant ‘er is voor spirituele behoeften en niet voor het verkondigen van het evangelie. Dat is een arbeidsovertreding.’ Met andere woorden: niet langer de individuele militair, maar het Pentagon zou moeten gaan bepalen wat de spirituele behoeften van soldaten zijn. En dat mag alles zijn, behalve als de Naam van Jezus Christus er iets mee te maken heeft.
(ingekort) Lees meer >>>
Bron: Breitbart (gelezen via XanderNieuws, 30-4-2013)

NOOT A. Klein:
Over antichristelijke machten – die het in deze wereld steeds meer voor het zeggen hebben en krijgen – gesproken…
Dit alles loopt – wereldwijd – uit op de marteldood (waarschijnlijk door onthoofding) van alle dan nog in deze wereld levende christenen tijdens de grote verdrukking (zij die dus niet tot de zgn. wijze maagden[1] behoren en weggevoerd[2] zijn naar de van God gegeven bewaarplaats). Zij worden gedood omdat zij tijdens het bewind van de antichrist weigeren “het beest te aanbidden en zijn merkteken te ontvangen” (volgens Openb. 20:4). Triest, maar wel door God voorzegd en dus iets waar we rekening mee moeten houden.

Zie eventueel onze GRATIS studies:
[1]Een ANDER geluid – Het verschil tussen het ‘Lichaam van Christus’ en de ‘Bruid van Christus’(over de 5 wijze en de 5 dwaze maagden en hun eigen lotsbestemmingen in de eindtijd).
[2]Een ANDER geluid – Is de visie aangaande de zgn. OPNAME wel juist ?” 

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in antichristelijke machten, Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s