De kerk groeit in Algerije

De kerk groeit in Algerije, merkt Trans World Radio (TWR) op. Moslims maken vaak kennis met het christelijk geloof via de radioprogramma’s van TWR. Onder de luisteraars, moslims en ex-moslims, leven echter veel vragen over het christelijk geloof. ‘Hoe kan de Here Jezus de Zoon van God zijn? Hoe kan Hij mens zijn en tegelijkertijd God?’
De (huis)kerkleiders, die met deze vragen worden geconfronteerd, zijn zelf vaak jonge gelovigen die geen Bijbelschool hebben gevolgd. Om deze jonge leiders te helpen, is TWR 31 maart gestart met een nieuw radioprogramma ‘Fundamenten van het christelijk geloof’. Het programma behandelt vragen van luisteraars en helpt de (huis)kerkleiders om hun gemeente goed te onderwijzen. Zo krijgt dwaalleer geen kans en kan de kerk opgroeien tot een krachtig en Bijbelgetrouw getuigenis.

Evangeliseren verboden
In Algerije is het verboden om te evangeliseren, bijvoorbeeld door het geven van een Bijbel of een christelijke cd. De meeste vervolging vindt plaats binnen de familie als een lid uit een moslimfamilie christen wordt. Maar TWR ziet een nieuwe generatie christenen opstaan die moedig getuigt van het geloof.
Lees hier meer op de website van Trans World Radio.

Bron: Trans World Radio (gelezen via CIP, 15-4-2013)

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Bekering, Goed Nieuws-berichten, Voor u gelezen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s