Bidt voor de Christenen in Noord-Korea

Evangelisch Nieuws

Zij die de grens over vluchten worden vermoord.

.

vervolging

Christenen worden wereldwijd het ergst vervolgd in Noord-Korea. Al voor de elfde keer op rij voert het communistische land de lijst van landen aan. Dat blijkt uit de wereldvervolgingsindex 2013, die de christelijke hulporganisatie Open Doors publiceerde.

Uit recente berichten, die in het geheim naar het westen gesmokkeld zijn, weten we dat de gruwelijkheden in de martelkampen van dit land ongekend wreed zijn. Ook christenen worden gedwongen om ondergrondse tunnels te graven, om een nieuwe ondergrondse kernproef mogelijk te maken. Hele families, vrouwen, mannen en kinderen, ongeacht de leeftijd, worden afgevoerd om te werken in zo’n ondergronds verblijf, waar velen nooit meer van terugkeren.

Veel mensen maken zich daar terecht zorgen over, deze tijd. Duidelijk is dat we leven in de eindtijd? Wat zegt de Bijbel over deze tijd? Zeker na ook weer de recent dreigende oorlogstaal uit Noord Korea en zelfs…

View original post 936 woorden meer

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in antichristelijke machten, Christenvervolging, Voor u gelezen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Bidt voor de Christenen in Noord-Korea

  1. Henk Herbold zegt:

    Heel belangrijk om voor onze broeders en zusters in Noord Korea te bidden. De Bijbel zegt: ‘Denk aan de gevangenen alsof u zelf ook gevangen bent en denk aan hen die slecht behandeld worden alsof u ook zelf lichamelijk slecht behandeld wordt’ (Hebr. 13:3).

    Zij betalen een hoge prijs voor de keuze die ze hebben gemaakt voor de Heer Jezus. Op een dag zullen we ze ontmoeten bij de Heer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s