Grootste islamitische organisatie VS: Wij moslims staan boven de wet

Mede oprichter CAIR: ‘Islam moet in Amerika en op de wereld de enige geaccepteerde religie worden’

Mustafa Carroll, een afdelingsdirecteur van de grootste islamitische belangenorganisatie in de VS, de door president Obama gesteunde Council on American-Islamic Relations, heeft tijdens een toespraak in Austin (de hoofdstad van Texas) gezegd dat ‘praktiserende moslims boven de wetten van het land staan’.  Mede oprichter en voormalige voorzitter van CAIR, Omar M. Ahmad, zei al in 1998 dat ‘de islam in Amerika niet gelijk is aan alle andere geloven, maar dominant zal worden. De Koran moet de hoogste autoriteit in Amerika worden en Islam de enige geaccepteerde religie op Aarde.’
(…ingekort…)

Dit land behoort jullie toe’
Ronnie Lister, een Amerikaanse moslimvoorganger uit de omgeving van Houston, hield zijn medegelovigen voor dat ‘dit land jullie toebehoort. Deze staat is van jullie. De politie is van jullie. Allah staat aan jullie kant. Dit huis behoort niet toe aan de Republikeinen en ook niet aan de Democraten, maar aan rechtvaardige Amerikanen… Wij kijken uit naar de dag dat een moslim president van de Verenigde Staten wordt’.

‘Moslim verplicht Sharia aan de rest op te leggen’
Islamexpert Frank Gaffney, oprichter van het Center for Security Policy in Washington, zegt dat Carrolls verklaring dat de islam het hoogste gezag is en moslims daarom boven de wetten van het land staan overeenkomt met de islamitische leerstellingen. ‘Als één van de sprekers dit zegt moet je dat serieus nemen, want dat is wat ze echt geloven. Dat is wat alle moslims geloven, want dat is wat de Sharia leert. Ze zijn verplicht te proberen de Sharia aan ons allemaal op te leggen.’ De verspreiding van de Sharia via het Westerse democratische systeem noemt hij dan ook een vorm van ‘beschaving-jihad’.
Lees meer >>> 

Bron: XanderNieuws, 7-3-2013

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in antichristelijke machten, Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s