Sprinkhanenplaag van ‘bijbelse proporties’ in Egypte

Meer dan 30 miljoen sprinkhanen teisteren Egypte. Israëlische en Arabische media noemen het een plaag van ‘bijbelse proporties’.
De insecten zitten nu in Gizeh, een voorstad van de Egyptische hoofdstad Caïro. De beestjes, die jaarlijks over het land trekken, zijn een grote bedreiging voor de oogst.
Dit jaar zijn het er veel meer dan normaal. Egypte is met man en macht bezig de sprinkhanen te bestrijden.

Tien plagen
Israël blijft alert; de insecten trekken daar normaal gesproken na een tijdje heen. Maar door de harde wind gaan ze dit jaar waarschijnlijk richting Saoedi-Arabië, aldus de Egyptische autoriteiten.
De hoeveelheid doet volgens verscheidene media denken aan een van de tien plagen uit de Bijbel, die voorafgingen aan de joodse uittocht uit Egypte. Over enkele weken wordt het joodse feest Pesach gevierd, waarmee die uittocht wordt herdacht.

Bron: RTLnieuws, 4-3-2013

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Israël en/of het Midden Oosten, Tekenen v.d. Eindtijd (?), Voor u gelezen en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s