Door NAVO ‘bevrijd’ Libië verbiedt en vervolgt het christendom

Van 100.000 christenen in Libië onder Gadaffi nog maar een paar duizend overgebleven

De regering van het door Amerika en de NAVO ‘bevrijde’ Libië heeft christenen tot een bedreiging van de nationale veiligheid verklaard, waardoor het christendom de facto verboden werd. Diverse christenen zijn vanwege het prediken van het Evangelie reeds opgepakt en minstens één van hen werd gemarteld. In Benghazi werden deze week ongeveer 100 christenen weggevoerd en ernstig mishandeld toen hun kerk door moslims werd overvallen. De leider van de Libische veiligheidstroepen, Hussein Bin Hmeid, gaf als reden dat ‘Libië een 100% moslimland is en dit soort (zendings)activiteiten daarom de nationale veiligheid bedreigen.’

Christenen vervolgd om ´godslastering´ en ´afvalligheid van islam´
Volgens Morningstar News zijn drie Koptische christenen uit Egypte, een Zweeds-Amerikaanse zendeling en twee christenen uit respectievelijk Zuid Afrika en Zuid Korea gearresteerd. Midden Oosten analist Raymond Ibrahim wees erop dat moslimregeringen, met name in Iran, constant het christendom onderdrukken onder het mom van de ‘nationale veiligheid’, iets dat volgens hem getuigt van een ‘stammentaliteit’.
Ook Aidan Clay, analist bij de organisatie International Christian Concern Middle East, wees op de sterk toegenomen invloed en macht van de door president Obama en de EU gesteunde islamisten in landen zoals Libië, Egypte en Syrië. Christenen in deze landen worden erger dan ooit tevoren vervolgd vanwege ‘godslastering’ tegen Allah en Mohammed of ‘afvalligheid’ van de islam.
Lees meer >>>
Bron: XanderNieuws, 2-3-2013

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in antichristelijke machten, Christenvervolging, Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Door NAVO ‘bevrijd’ Libië verbiedt en vervolgt het christendom

 1. Florac Bosch zegt:

  De EU en de NAVO deugen niet.
  De NAVO is een clubje wat overal de belangen van rijke islamitische machthebbers verdedigt. NAVO heeft in Balkan, van den vreemde, 2 nieuwe islamitische landen gecreëerd (Bosnië en Kosovo).
  NAVO helpt islamisten Midden-Oosten aan de macht!
  NAVO heeft in Irak bv. de molla’s ter plekke geholpen, ze zijn door de NAVO aan de macht gebracht. In Syrië hebben ze ook Jihadisten gesteund. AL-NUSRA en IS(IS) zijn dankzij NAVO sterker geworden.
  Intussen is de NAVO zelf zwaar beschadigd.
  Net zoals in de eerste oorlog ooit, die in de jaren ’90 tegen Servië, heeft de NAVO er ook nu voor gezorgd dat islamistische krachten konden overwinnen.
  Officieel moet de NAVO-operatie in Libië burgers beschermen, maar cynisch genoeg zorgen de westerse bombardementen zelf voor de nachtgrijp van vreselijke Jihadisten in Noord-Afrika. In Libië wordt nu al de sharia toegepast en het volgende land, dat zal volgen, zal Syrië zijn.
  Intussen is de toestand na interventies van de NAVO in veel landen bijzonder slecht. NAVO moest overal zich terugtrekken… Terroristen werden aan de macht geholpen: de Taliban in Afghanistan (om de Russen eruit te werken), al-Qaeda (met hulp van vooral Saoedi-Arabië) in zowat het hele Midden-Oosten. Met andere woorden, de NAVO heeft blijkbaar ook een pact met de meest verwerpelijke terroristische organisaties.

  Om zo’n ondeugdelijke en schadelijk verdragsorganisatie in stand te houden is heel wat propaganda nodig. Er wordt op grote schaal gelogen en bedrogen!
  In Libië, de jihadisten bendes zijn dankzij de NAVO aan de macht gekomen… En in Syrië heeft de NAVO – met Turkije, Qatar en andere dictatoriale sjeikdommen in de Golf aan zijn zijde – harde sancties ingesteld en terreuraanslagen gefinancierd. Islamitische jihadisten zullen zich nu overal gesterkt voelen bij het streven naar het overnemen van nog meer landen.
  In Afghanistan is er Karzai-maffia geïnstalleerd… De NAVO-acties zijn uiteindelijk hier ook mislukt. Binnenkort krijgen de Jihadisten de controle over hele land. Het is een duidelijk teken van mislukking om de NAVO uit Afghanistan terug te trekken.
  Dit heeft niks mee te maken met de verdediging van democratie of vrijheid!
  Van verdediging is geen sprake, het gaat om pure uitbreiding van macht. Vrede bestaat voor een groot deel van de wereld niet en de democratie wordt steeds verder bedreigd door spionage en controle van alle burgers.
  NAVO helpt de vijand!

  Volkerenrecht niet toepasbaar op NAVO-acties!
  En nu, na de zoveelste mislukkingen krijgen we het NAVO-Oekraine probleem. De tijd van het ‘na de oorlog’ nadert. En dus is het tijd voor de eerste naoorlogse vraag: die naar de morele verantwoordelijkheid voor de vergeefse verwoesting.
  De NAVO gaat gestaag door met de militaire opbouw aan de grens met Rusland, duizenden kilometers van de eigen grenzen, in de Europese satellietstaten die gehoorzaam clandestiene gevangenissen bouwen en op Rusland gerichte anti-raketsystemen op hun grondgebied toelaten.
  De NAVO heeft raketlanceerinrichtingen en luchtmachtbases geïnstalleerd in Polen, Roemenië, Spanje, Tsjechië en Bulgarije. Het arsenaal omvat Patriot PAC-3 luchtverdedigingssystemen in Polen, geavanceerde AN/TPY-2 radarsystemen in Turkije en diverse met SM-3 IA raketten uitgeruste oorlogsschepen in Spanje. Allemaal hoogtechnologische wapens die in enkele minuten hun doel kunnen bereiken. Voorts is Washington bezig met de installatie van nieuwe – of uitbreiding van bestaande militaire bases in voormalige Sovjetrepublieken in Centraal-Azië. En via de NAVO heeft Washington omvangrijke economische en militaire initiatieven ondernomen tegen belangrijke Russische handelspartners in Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

  Door Brussel lopen de spanningen alsmaar hoger op en worden wij als Nederlandse volk steeds armer en wanhopiger. Oekraïne-oorlog moeten we ook betalen…
  EU-Brussel is het ergste wat ons is overkomen sinds 1945… met zelfs de kans op een nieuwe oorlog.
  Het morele failliet van het Westen ligt elders en eerder: bij het falen van de conflictpreventie, terwijl er toch zo vaak was gewaarschuwd voor escalatie in Oekraïne, Kosovo en Bosnië…
  We hebben dringend behoefte aan politici en commentatoren die weten waar ze het over hebben, als ze de termen ‘democratie’ en ‘rechtsstaat’ in de mond nemen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s