Eerste christenen in Amerika onthoofd in naam van de islam

Arabische TV zender bericht over kruisigingen van Egyptische christenen – ‘Voorbodes van islamitische Holocaust op christenen’ zoals voorzegd in de Bijbel

De autoriteiten in de Amerikaanse staat New Jersey hebben een moslim gearresteerd die onlangs twee naar de VS gevluchte Koptische christenen heeft onthoofd en volgens de instructies van de Koran ook hun handen heeft afgehakt en apart heeft begraven (1). De twee Kopten zijn waarschijnlijk de eerste in het Westen wonende christenen die het slachtoffer zijn geworden van de oproep van moslimschrijver Muhib Ru’yat Al-Rahman, die in september 2012 moslims in Amerika, Duitsland, Nederland en Denemarken opriep om in die landen levende mensen te onthoofden vanwege ‘belediging van de profeet Mohammed’.
Volgens WABC-TV in New York is de 28 jarige Yusuf Ibrahim de dader van de dubbele moord die door de politie ‘berekenend en meedogenloos’ werd genoemd. De moslim werd gepakt omdat hij in de auto van één van de slachtoffers reed.

Onthoofd ondanks vlucht uit Egypte
Eén van Ibrahims slachtoffers was nog maar enkele jaren geleden uit Egypte gevlucht, waar de vervolging van christenen door moslims na de machtsovername door de Moslim Broederschap steeds ernstigere vormen aanneemt. Zo werden onlangs Nabil Naji Rizq en Mina Nadi Faraj, twee Egyptische jongetjes van 9 en 10 jaar oud, gearresteerd omdat ze de Koran zouden hebben ontheiligd. Dit gebeurde in Beni Suef, hetzelfde stadje waar een vrouw en haar zeven kinderen in december 2012 werden veroordeeld tot 15 jaar gevangenisstraf omdat ze zich tot het christendom hadden bekeerd. (2)

Allah’s bevel in de Koran
De moord op de christenen is waarschijnlijk terug te voeren op de Koran, waar in hoofdstuk 8:12 Allah moslims het bevel geeft de hoofden en alle vingers van de ongelovigen af te hakken. Tevens is het niet ondenkbaar dat de in september 2012 gedane oproep van moslimschrijver Muhib Ru’yat al-Rahman om Westerlingen die in Amerika, Duitsland, Nederland en Denemarken kritiek leveren op de islam te onthoofden er iets mee te maken heeft. Al-Rahman, werkzaam op het grote jihadforum Shumoukh al-Islam, schreef dat dit ‘de beste manier is om mensen ervan te weerhouden Mohammed te beledigen.’

‘Barbaren eisen respect en onderwerping’
De jihadist prees tevens de Nederlandse Marokkaan Muhammad Bouyeri vanwege zijn moord op Theo Van Gogh in 2004, die in zijn film ‘Submission’ de vernederende behandeling van vrouwen in de islam aan de kaak had gesteld. Tientallen moslims reageerden instemmend op het artikel van Al-Rahman. ‘Meer tolerantie en respect van barbaren die tolerantie, respect en onderwerping eisen,’ vatte Pamela Geller van Atlas Shrugs het sarcastisch samen.

Kruisigingen
Het Arabische TV-station Sky News Arabia (in Dubai) berichtte al in augustus vorig jaar dat leden van de Moslim Broederschap in Egypte nog een andere ‘klassieke’ methode zijn gaan toepassen om christenen en tegenstanders te vermoorden: kruisigingen. Er zouden zelfs ‘dissidenten’ pal voor het presidentiële paleis in Caïro naakt tegen bomen zijn gekruisigd. Ook diverse Arabische kranten -waaronder het gezaghebbende Egyptische Al Dostour– en nieuwssites schreven over de kruisigingen als een vastgesteld feit.

Fascistische regimes steunen elkaar
Niettemin werd dit nieuws in het Westen vrijwel compleet genegeerd. Sterker nog, omdat dictatoriale fascistische regimes elkaar doorgaans de hand boven het hoofd houden en elkaar steunen zegde EU president Herman Van Rompuy de antisemitische Moslim Broederschap president Mohamed Morsi in januari € 5 miljard steun toe, een enorm bedrag dat overigens al in november 2012 was beloofd. Het ging weliswaar deels om ‘leningen’, maar het is uiterst twijfelachtig of het vrijwel bankroete Egypte deze ooit zal kunnen of willen -of zal moeten- terugbetalen.

‘Holocaust op christenen’
Volgens islam analist Theodore Shoebat zijn de arrestaties, gevangenisstraffen, onthoofdingen en kruisigingen van christenen geen incidenten maar ‘een voorbode van een komende Holocaust en een enorme plas christelijke bloed. We keren terug naar de 11e eeuw, toen christenen in heel het Turkse rijk, dat het meeste van het Midden Oosten omvatte, op de meeste gruwelijke manieren werden gemarteld en vermoord.’
De massale onthoofding van christenen wordt voorzegd in de Bijbel, waar staat dat er in de eindtijd een coalitie van 10 landen zal worden opgericht -het rijk van ‘het Beest’- die vervolgens gedurende zeer korte tijd massaal dood en verderf op aarde zal zaaien en zal proberen zowel christenen als joden uit te roeien. Eén van de belangrijke kenmerken van dit rijk zal de onthoofding van christenen zijn als ze weigeren de ‘valse profeet’ (Openbaring 16:13; 19:20; 20:10) te volgen en ‘het beest’ (een politiek-religieus systeem onder leiding van de Antichrist) te aanbidden (Openb. 20:4).
(1) World Net Daily
(2) World Net Daily

Bron: XanderNieuws, 20-02-2013

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Christenvervolging, Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s