Zweedse stad Malmö zinkt weg in anarchie door moslimimmigranten

De grootste Zweedse moslimorganisatie eist met de Koran in de hand dat de gelijke behandeling van mannen en vrouwen wordt afgeschaft.

Malmö, met circa 300.000 inwoners de op twee na grootste stad van Zweden, is voor heel Europa het trieste voorbeeld van waar de totaal mislukte integratie van hoofdzakelijk islamitische immigranten toe leidt. De stad, waar inmiddels 30% van de inwoners van Malmö moslim is, lijdt onder een ware explosie van antisemitisme en criminaliteit. Volgens het Zweedse centrum voor Preventie van Criminele Delicten werd in 2012 1 op de 4 (!) inwoners van Malmö slachtoffer van een misdrijf. Iedere maand worden er volgens de politie zo’n 200 mensen midden op straat beroofd, waardoor met name bejaarden hun huizen niet meer durven te verlaten.
Nog maar 40% van de inwoners van Malmö is Zweeds. De Noorse media noemen de stad daarom cynisch ‘het Chicago van het Noorden’. De stad is er een in een steeds langer wordende rij van Europese steden waar het al gevolg van de massale toestroom van immigranten steeds slechter toeven is. Net als in bijvoorbeeld EU hoofdstad Brussel ontvluchten Joden Malmö omdat het met de dag onveiliger voor hen wordt. In een willekeurige Duitse stad zoals Nürnberg bestaat de bevolking voor 40% uit immigranten en in sommige wijken al voor 70%. Het immigrantenaandeel in de criminaliteit licht zelfs boven de 80%.

Moord, beroving, plundering en anarchie
Ter gelegenheid van de nationale feestdag roemde de Zweedse prins Daniel vorig jaar in de opera van Malmö het ‘nieuwe Zweden.’ Slechts 10 dagen later werd de 60 jarige Göran Nilsson pal voor het gebouw vermoord door één van deze ‘nieuwe Zweden’, uitgerekend terwijl hij net het politiebureau uitliep.
Hele straten in Malmö zijn in totale anarchie vervallen omdat ze worden beheerst door jeugdige moslimbendes. Brandende auto’s en leeggeroofde winkels zijn duistere tekenen dat de politie de situatie nauwelijks meer kan beheersen. Op veel dagen kunnen gewone Zweden maar beter niet de bus of de trein nemen omdat conducteurs vanwege het regelmatige geweld niet langer controleren op geldige plaatsbewijzen.

Linkse media hameren op ‘tolerantie’
Omdat het overgrote deel van de Zweedse media net als in Nederland in handen is van ‘progressief’ en ‘links’ blijft men het mantra ‘tolerantie’ herhalen en wordt het geweld door moslimimmigranten gebagatelliseerd of genegeerd. De gewone Zweed begint echter langzaam in opstand te komen. Bloggers zoals Baron Bodissay spreken inmiddels van een dreigende instorting van de maatschappij en vrezen voor hun leven.
Lees meer >>>

Bron: Preussische Allgemeine, 5-2-2013 (gelezen via XanderNieuws, 6-2-2013)

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in antichristelijke machten, Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s