‘Stel humanitaire hulp aan Eritrea, Soedan en Pakistan ter discussie’

Barnabas Fund, een organisatie die opkomt voor vervolgde christenen, heeft de Britse overheid opgeroepen hun humanitaire hulp aan onder andere Eritrea, Soedan en Pakistan onder de loep te leggen. Zij vragen zich namelijk af of de miljoenen die naar die landen gaan niet onder bepaalde voorwaarden moeten worden gestuurd. In Eritrea, Soedan en Pakistan is de mensenrechtensituatie ten aanzien van christenen namelijk erg slecht. Zo worden in Eritrea mensen in zeecontainers opgesloten, terwijl er in de havens honderden zeecontainers met humanitaire hulp binnenkomen. In delen van Pakistan riskeer je je leven wanneer je als moslim christen wordt.
Barnabas Fund is bang dat ondanks de Westerse hulp in de desbetreffende landen de mensenrechtensituatie niet verbetert. Ze zouden juist worden aangemoedigd te werken aan verbetering wanneer Westerse landen pas hulp geven wanneer de situatie verbeterd is.

Bron: CIP, 29-1-2013

Advertenties

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Christenvervolging, Voor u gelezen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s