Ondanks zware vervolging enorme christelijke opwekking in Iran

De satellietzender Iran Alive Ministries bericht dagelijks over de grote wonderen en vele bekeerlingen in Iran.

De islamitische republiek Iran staat al jaren steevast in de top-5 van landen met de ergste christenvervolgingen ter wereld. In weerwil van alle pogingen van de ‘Mahdi’ theocraten in Teheran het christendom te verpletteren blijkt er juist een enorme opwekking gaande. De afgelopen 30 jaar kwamen er meer Iraniërs tot geloof in Christus dan in de voorafgaande 1400 jaar bij elkaar opgeteld. Ieder jaar neemt het aantal christenen in Iran met een onvoorstelbare 20% toe. Als deze groei ongewijzigd doorzet dan is over 10 jaar 10% en over 20 jaar de helft van de Iraanse bevolking christen geworden.
Op Noord Korea en Birma na zijn de barrières voor het evangelie van Jezus Christus bijna nergens zo hoog als in Iran. Sinds de islamitische revolutie in 1979 is het voor christelijke organisaties verboden om zendelingen naar het land te sturen. Iraanse christenen kregen al snel te maken met almaar ernstiger wordende discriminatie en zowel politieke als religieuze vervolgingen. Regelmatig verdwijnen christelijke leiders en voorgangers van de aardbodem, hoogstwaarschijnlijk levenslang opgeborgen in één van de beruchte Iraanse martelgevangenissen.

Extreme maatregelen tegen groei christendom
Sinds de komst van satelliet tv en het internet zijn er echter nieuwe kansen gekomen voor de verspreiding van het Goede Nieuws. Hoe lang dit nog mogelijk is weet niemand, aangezien de Iraanse overheid steeds extremere maatregelen neemt om de christelijke boodschap in de kiem te smoren. Zo wordt er een exclusief binnenlands internet opgezet en wordt de Iraanse bevolking stap voor stap afgesloten van het buitenlandse netwerk, zodat er – net als met de Iraanse staats-TV-zenders reeds het geval is – enkel nog overheids-propaganda te lezen en te horen valt.

Wonderen en bovennatuurlijke ontmoetingen
De Iraanse staat controleert zes officiële TV zenders. Via de satelliet is illegaal Sabekah-7 te ontvangen, oftewel ‘Station 7’, dat wordt gerund door het christelijke Iran Alive Ministries. De Amerikaanse researcher en auteur Joel Richardson bezocht de zender en vertelde verbaasd en bemoedigd te zijn door de enorme stroom getuigenissen over wonderen, bovennatuurlijke ontmoetingen en veranderde levens. Daarnaast laten grote aantallen Iraniërs laten zich dopen.
Lees meer >>>

Bron: XanderNieuws, 19-1-2013

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Christenvervolging, Opwekking, Voor u gelezen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s