Egyptisch magazine bevestigt infiltratie Moslim Broederschap Witte Huis

‘Islamlobby heeft Witte Huis omgevormd tot grootste en belangrijkste supporter Moslim Broederschap’

Het Egyptische magazine Rose El-Youssef heeft eind december een artikel geplaatst waarin feitelijk werd bevestigd wat we de afgelopen jaren regelmatig hebben geschreven, namelijk dat het Witte Huis is geïnfiltreerd door de Moslim Broederschap en dat de moslims dankzij president Obama de machtigste lobbygroepering in de Verenigde Staten zijn geworden.
Volgens Rose El-Youssef zijn zes Amerikaanse moslimleiders die nauw samenwerken met de regering Obama leden van de Moslim Broederschap. Zij zouden een grote invloed hebben op het Amerikaanse beleid, zozeer dat zij ‘het Witte Huis hebben omgevormd van een plek waar men vijandig stond tegenover islamitische groepen en organisaties in de wereld tot de grootste en belangrijkste supporter van de Moslim Broederschap.’
(…ingekort…)

Westen van binnenuit vernietigd
Ruim 20 jaar geleden stelde de Broederschap in een intern document dat er een ‘soort grote jihad’ tegen Amerika en Europa moest worden gevoerd, één die de Westerse beschaving van binnenuit -door middel van onder andere massale immigratie- stap voor stap zou moeten gaan vernietigen, zodat uiteindelijk ‘Allahs religie alle andere religies overwint’.
In 2009 werd er in het boek ‘Moslim Maffia: De geheime samenzwering om Amerika te islamiseren’ een interne, in 2007 geschreven memo van de machtige Council on American-Islamic Relations (CAIR) onthuld waarin werd gesteld dat de Amerikaanse gerechtelijke-, inlichtingen- en Homeland Security comités moesten worden geïnfiltreerd, zodat steeds meer hoge plaatsen in de Amerikaanse regering zullen worden bezet door moslims.
Door iedere kritiek op de islam in de Amerikaanse overheid steevast als ‘islamofobie’ te kenschetsen is CAIR er reeds in geslaagd de term ‘islamitisch terrorisme’ uit alle officiële documenten, regels en opleidingen te laten schrappen. De organisatie probeert nu ook het gebruik van de term ‘islamist’ in de media te laten verbieden.
Lees meer >>>

Bron: XanderNieuws, 12-1-2013

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in antichristelijke machten, Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s