Iraanse voorganger Nadarkhani opnieuw in cel

De Iraanse voorganger Youcef Nadarkhani, die in september vrijkwam, is op eerste kerstdag opnieuw gearresteerd en gevangen gezet. Hij had zijn celstraf nog niet uitgezeten, volgens de directeur van de Lakangevangenis.
Dat meldde Christian Today gisteren op basis van een bericht van Christian Solidarity Worldwide (CSW), een organisatie die opkomt voor vervolgde christenen wereldwijd.
Nadarkhani zou in september ‘te vroeg’ zijn vrijgelaten op aandrang van zijn advocaat. Volgens Nadarkhani werd hij op borgtocht vrijgelaten en mocht hij de laatste dagen van zijn straf beschouwen als een proeftijd. Nu moet hij alsnog 45 dagen in de gevangenis doorbrengen.
De Iraanse voorganger moest drie jaar celstraf uitzitten op beschuldiging van afvalligheid van de islam en het evangeliseren onder moslims. In november was Nadarkhani nog te gast op een internationaal congres van CSW in Londen.

Bron: Friesch Dagblad, 27-12-2012

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Christenvervolging, Voor u gelezen, Werkers in Gods dienst en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s