Ex-moslim wacht doodstraf na uitzetting Spanje om kritiek op islam

Keer op keer blijkt dat Europa door de knieën is gegaan voor de macht van de Arabische oliesjeiks en daarmee de islam. Spanje dreigt de tot het christendom bekeerde Pakistaanse ex-moslim Imran Firasat uit te zetten omdat hij openlijk kritiek levert op de islam en meegewerkt heeft aan de totstandkoming van de meest recente anti-Mohammed film ‘The Innocent Prophet’. Imran dreigt in Pakistan de doodstraf te krijgen vanwege zijn afvalligheid en het ‘belasteren’ de profeet.
Enkele jaren geleden kreeg Imran asiel in Spanje omdat zijn leven in Pakistan werd bedreigd door het islamistische geweld. In Spanje begon hij zich actief te verzetten tegen de sluipende islamisering van het land. Eerst kreeg hij het Spaanse parlement zover een officieel onderzoek in te stellen of de Koran niet vanwege racisme, discriminatie en het zaaien van haat moest worden verboden.

Verbanning om ‘extreme gevoeligheid moslims’
Imran kreeg de autoriteiten echter tegen zich toen hij onlangs meewerkte aan de totstandkoming van ‘The Innocent Prophet’.
Lees meer>>>
Bron: XanderNieuws, 26-12-2012

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in antichristelijke machten, Christenvervolging, Voor u gelezen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s