Kerst in Nigeria

“Vrede op aarde” zingen we met kerst. Voor christenen in Nigeria zijn de afgelopen jaren juist de kerstdagen vol geweld geweest. In 2010 werden er verschillende bomaanslagen gepleegd op kerken in het noorden van Nigeria, waarbij zeker 39 mensen omkwamen.
In 2011 pleegde de islamitische terroristische groep Boko Haram met kerst opnieuw een reeks aanslagen op kerken. Daarbij kwamen minstens 40 mensen om het leven. Tienduizenden christenen sloegen voor het geweld op de vlucht en de president riep in vier deelstaten de noodtoestand uit.

  • Bid dat christenen in Nigeria dit jaar in rust en vrede het kerstfeest kunnen vieren. Bid dat ze niet geregeerd zullen worden door angst, maar dat ze schuilen bij hun Vredevorst. Bid dat het geweld van Boko Haram tegen christenen zal stoppen.

Bron: SDOK (Stichting de Ondergrondse Kerk), 21-12-2012

Steun weduwen in Nigeria
Opnieuw vragen we deze maand uw aandacht voor de weduwen van Nigeria. We vragen u om – naast uw gebed en bemoediging – deze weduwen ook concreet te steunen met uw gift!
Bekijk de korte video en zie hoe uw gift verschil kan maken voor deze zusters!
Bron: SDOK

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Christenvervolging, Voor u gelezen en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s