Christendom meest vervolgde godsdienst

Konrad Szymanski, lid van het Europees parlement, heeft in Brussel zijn rapport 2012 over de godsdienstvrijheid in de wereld gepresenteerd, dat gepubliceerd werd door Kerk in Nood. Uit dit rapport blijkt dat het vooral de christenen zijn die vervolgd worden.
Voor deze Poolse conservatief heeft de zaak van de godsdienstvrijheid wel degelijk haar plaats in het Europees parlement. Het gaat om een onvervreemdbaar recht dat de internationale gemeenschap vergeet, aldus Szymanski.
Ook in Europa wordt de godsdienstvrijheid geschonden, luidt het. Volgens het rapport is het wel verheugend vast te stellen dat men zich meer bewust wordt van het probleem van de schending van de godsdienstvrijheid in de wereld.

Bron: RKnieuws.net (gelezen via CIP, 21-12-2012) 

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Christenvervolging, Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s