Wikileaks oprichter: Plotselinge totalitaire wereldcontrole via internet zeer dichtbij

Volgens Wikileaks oprichter Julian Assange dreigt het internet gebruikt te gaan worden om in één klap een totalitaire werelddictatuur op te richten en de hele mensheid tot slaven te maken. De noodzakelijke infrastructuur is volgens hem reeds aanwezig en wacht slechts totdat iemand op de knop drukt. De eerste tekenen dat dit proces inmiddels is opgestart zijn er al. Vooral in het Westen gaan de ontwikkelingen razendsnel en kan bijna niemand meer zonder het internet in de maatschappij functioneren, zijn bankzaken regelen, betalingen doen, et cetera.
Alle websites, blogs en andere informatie die op het wereldwijde internet te vinden zijn bevinden zich volgens Assange op webservers in slechts enkele grote plaatsen zoals New York, Nairobi of Beijing. De beheerders van deze enorme data opslagcentra zijn inmiddels in staat om alle informatie van complete landen te onderscheppen, controleren en zelfs tegen te houden. Het is anno 2012 zelfs goedkoper geworden om iedereen tegelijkertijd in de gaten te houden dan slechts enkele specifieke personen.
Assange vreest dat het niet lang meer duurt voordat de machtselite ons ‘intellectuele leven’ en onze communicatie totaal gaat controleren. ‘De gevolgen zullen verschrikkelijk zijn,’ zegt hij, ‘want dit zal niet met slechts één land gebeuren, maar in één klap met alle landen.’

Facebook veel erger dan Oost Duitse Stasi
Nu al wordt alles wat we doen op het internet – Facebook, blogs, email, zoekopdrachten – permanent opgeslagen op webservers. ‘En weet u nog wat u precies een jaar geleden op het internet deed? Nee, maar Google weet het wel, want het slaat dit op.’ Ook veiligheidsdiensten zoals de Amerikaanse NSA weten exact waar u zich op het internet mee bezig houdt.
‘Door te communiceren met onze vrienden, elkaar te e-mailen, onze Facebook accounts te updaten, informeren wij anderen over hen,’ legt de Wikileaks oprichter uit. ‘Dat doen vrienden normaal gesproken niet. 10% van de voormalige Oost Duitse bevolking is ooit informant geweest van de Stasi. Heden ten dage zijn er landen, zoals IJsland, waar meer dan 80% van de mensen op Facebook zit. Die informatie blijft niet in IJsland maar gaat rechtstreeks naar de VS, waar het toegankelijk is voor de inlichtingendiensten en voor de aan hen verbonden derde partijen.’

‘Druk op de knop zet totalitair systeem in werking’
Internationale inlichtingendiensten en grote bedrijven worden steeds machtiger omdat de internet infrastructuur zich razendsnel uitbreidt. Het grote gevaar is dat al deze kennis en macht in handen van een kleine corrupte club terecht komt. ‘Absolute macht corrumpeert, en als dat gebeurt zullen heel veel mensen daar zeer snel door getroffen worden.’ Klokkenluider Bill Binney, voormalig hoofd van een onderzoeksdivisie van de NSA, verklaarde zelfs dat een dergelijk wereldwijd absoluut totalitair systeem inmiddels met één druk op de knop kan worden ingevoerd.
Lees meer>>>

Bron: XanderNieuws, 1-12-2012

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Tekenen vd Eindtijd, Voor u gelezen en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s