Hamas is er een meester in om de internationale media te misleiden.

Opeens was er een wapenstilstand tussen Israël en Gaza. Nu is er gelukkig weer rust voor de inwoners in het zuiden van Israël. Diep geraakt was ik door de executies – zonder proces – op straat in Gaza van vermeende Palestijnse collaborateurs met Israël. Eén van de gedoden werd vervolgens kilometers ver achter een brommer over straat gesleept, terwijl de menigte juichte. Afschuwelijk. Dat tekent de Hamas-terroristen.
De strijd werd niet alleen met raketten gevoerd, maar ook via de media. Hamas is er een meester in om de internationale media te misleiden.
Bekijk de fotofraude in Gaza op de volgende link ‘www.aish.com/jw/mo/Photo-Fraud-in-Gaza.html’ (met Engelse ondertiteling).
Hieruit blijkt dat soms slachtoffers uit Syrië ten tonele werden gevoerd als Palestijnse slachtoffers van Israëlische aanvallen. In een ander geval werd gemeld dat een Israëlische aanval de dood van een meisje had veroorzaakt, terwijl de werkelijke oorzaak een eigen Palestijnse raket was die weer in Palestijns gebied neerkwam.

Bron: Dirk van Genderen – NIEUWSBRIEF 24 november 2012

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Israël en/of het Midden Oosten, Voor u gelezen en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s