Video: Yang uit Noord-Korea

Kijk en luister naar het verhaal van de Noord-Koreaanse Yang. Ze lijdt tot op de dag van vandaag onder het wrede regime van Noord-Korea, ook al woont ze al jaren niet meer in het land. Yang vertelt over haar leven, haar vlucht en hoe ze Jezus Christus leerde kennen.
Bekijk de video van Yang hier.
Bron: SDOK, 19-11-2012

Bid voor Noord-Korea
Noord-Korea is één van de meest onderdrukkende en geïsoleerde regimes van de wereld. De regering schendt stelselmatig de fundamentele mensenrechten van de burgers. Het is streng verboden om iemand anders te vereren dan de leiders van het land. Christenen in Noord-Korea kunnen alleen in het diepste geheim hun geloof beleven. Wilt u deze maand voor hen en het land Noord-Korea bidden?
Elke uiting van het christelijk geloof is in Noord-Korea streng verboden. Christenen mogen niet samenkomen, het bezit van een Bijbel is illegaal en bidden met gebogen hoofd wordt beschouwd als een misdaad tegen de overheid. Ondanks dit alles zijn er naar schatting tenminste 100.000 christenen christenen in Noord-Korea.

Bron: SDOK

Over De Eindtijdbode

Een 'roepende in de woestijn' die 'de bazuin blaast' om velen (via GRATIS Bijbelstudies) te tonen "de dingen die - volgens Gods plan - spoedig geschieden zullen". Volgens Openbaring 1 vers 1, 10 en 19.
Dit bericht werd geplaatst in Christenvervolging, Gebed, Getuigenis, Voor u gelezen en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s